Cansuyildirim Busrat_ 1gün var aramızda Hakkımızda hayırlısı olsun sanırım bu telaşlar 9 ay hiç bitcek 🤔
Tugbaztrk Cansuyildirim benim doktorumda cok ağrıdıgında gel demişti. Parol içip geçmediğinde mesela. Sonra kanamamda oldu zaten iyi ki gitmişim🤦🏼♀️
Busraatli55 Cansuyildirim canım kanama yoksa sıkıntı yok çünkü tutunma ağrısı o tup bebek olduğu için
1Ozgur_de HandanFidan merhaba benim de biraz önce az kanamam geldi ve suanda doktora gidecek durumda degilim acaba size acilde ne dediler bilgi verebilirmisiniz?? Bekliyorum..
HandanFidan 1Ozgur_de devlete gittim diyer özeldeki doktorumun tam tersini söyledi moralimi sıfırladı ama degerlerim yüksek olduğu için ben çok da umursamadım söylenenleri özeldeki doktorum şehir dışında Pazartesi gidip görünücem artık
HandanFidan 1Ozgur_de kanamadan kanmaya değişiyormuş ama silme kanama ve damla kanama seninki ne silince mi geliyo yoksa damla gibi mi
gulhaneylul Cansuyildirim kanama yoksa sıkıntı yok. Benimde sağ kasigim da çok ağrı olurdu hatta bacağıma vururdu ağrı rahim genişlemesinden dolayı oluyomuş. Hareketlerine dikkat et ağır bisey kaldırma ilk zamanlarda dinlenmek gerekiyomus
Deletedmom2224 Cansuyildirim kanama olmadığı sürece çok normal bunlar 18 haftanın ortasındayız hala ara sıra adet sancim oluyor merak etmeyin şuan zaten daha olmanız gereken adet dönemini atlatiyorsunuz çok normal
Ranaglr Cansuyildirim bence hiçbir sorun yok bende aynı şeyleri yaşadım kaşık ağrısı bel ağrısı doktorum normal dedi kanaman olmadığı sürece hatta benim düşük riskim bile vardı