Mucizebebegim3 Merve6475 Allahim kucagini insallah bos birakmasin..Hayirlisiyla evlat sahibi olursun tez zamanda insalalh 🙏♥️
SevdaLinkaaa Merve6475 Allah razı olsun canım benim. İnşallah doğuma giderken de edeceğim,sağlıkla hayırla bebeğin olsun ,sen de doğum sancıları yaşayıp evladını kucağına al diye ...♥️Bizi en iyi biz anlarız ,Rabbim kucağını doldursun inşallah.🌸
beyazguvercinim33 Merve6475 doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama dikkat edin 2 hafta kadar doğal beslenin maydonoz bitki çayları tüketmeyin kuruyemiş sebze balık meyve tüketin ceviz pekmez muz falan duş ise doktorunuz alın dedi mi biliyorum ama sıcak su genişlemeye sebep olduğundan ben duş almamıştım silindim eğilip kalkarken dikkat edin ağır kaldırmayın inşallah bebeğiniz tutunur
NurEto Merve6475 napayım canm annemlerle çiftliğe gittik geldik takılıyorum kafama göre 😂 evdeyim şimdide
Merve6475 Elferdm teşekkür ederim canımm 🥰 karnım çok şiş öyle böyle değil hemde ne zaman normale döner ki canım
Elferdm Merve6475 kullandığın iğnelerin etkileri var hala vücudunda ve progetron kullanıyorsan oda yapıyo sabahları 2 tane kuru kayısı ılık suya islat suyu iç kayısı da ye canim hem. Kabizligida çok iyi geliyo
Balfeman Merve6475 Canım Denizli'de üniversitede hangi doktora danistin raporu bende ona göre gideyim fikir olsun
Merve6475 Balfeman canım ben doktorla görüsmedim sekreterlerle görüstüm onlar söyledi sıra baya vardı dedi sıra bekleme boşu bosuna doktorlar Burda yaptırmıcaksan rapor asla vermiyolar zaman kaybetme boşuna burda dediler dedim konuşsam degismezmi değişmez dediler 5 mi ne doktor var dediler 5 ide vermiyo dedi
Balfeman Merve6475 Herkes kendi adını düşünüyor desene yardımcı olmuyorlar. Kismette varsa olur denerim sağol canım.
Elferdm Merve6475 benim dondurulmuş emriyoydu ignelrden dolayı hormonlarim yüksek çıkıyordu hormonlar düşünce konuldu 12. Günde test yapmıştım kan tahlili ile dondurmadan önce 6 gün embriyo saninrim
Merve6475 Elferdm hee o yüzden kan tahlili yapıyorlar canım son gün bile anladım ay benimde hayırlsıyla gelir insallah bebişim💗
Elferdm Merve6475 evt canim benim ilk başta idrar da çıkmamıştı ama kanda çıkmıştı idarar yeni olduğu için yaniltyo İnş güzel haberlerini alırız bol bol Meryem süresi oku kuzum Allh büyüktür hepmiizn yardımcısı olsun🙏♥️