Balfeman Merve6475 Tuttu ama üç aylık olacaktı kalbi durdu😔 genetiğe baktirdik bebegimde turner sendromu çıktı. Bu sefer genetik taramasini Allah izin verirse mutlaka yaptırıcam ilkinde bisey cikmaz diye yaptirmamisttim keskelerden kendimi alamıyorum ama bunu da yasayacakmisiz hayırlısı böyleymiş
Merve6475 Balfeman aynen öyle canını sıkma hiç rabbim hayırlısını versin problem varmı peki sizde neden tüp bebek yaptırtınız
Mavi34 Balfeman merhaba bende geçen ay aynı şekilde bebeğimi kaybettim tuo bebekle olmustu 9+1de kalbi durdu genetik testinde turner sendromu çıktı. Sonrasında tekrar hamile kaldinizmi yine bir sorun oldumu diye bilgi almak istedim
Balfeman Marayy üniversite araştırma hastanesi olarak geçiyor devlet hastanesinde infertilite bölümü burada varmış olmadı birde onlara danisirim raporu bakalim
Merve6475 Marayy tüp bebek ünitesi olan tüm hastaneler verir devlete bağlı eğitim olsun araştırma olsun yeter ki tüp bebek ünitesi olsun
Merve6475 NurEto canımsın 😍😍tamam kuzum dikkat ediyorum şükür gerisi rabbimden artık sen napıyosun canım
NurEto Merve6475 napayım canm annemlerle çiftliğe gittik geldik takılıyorum kafama göre 😂 evdeyim şimdide
Merve6475 SevdaLinkaaa ayy canım benim allah razı olsun dualarını esirgeme 💗sanada rabbim kolaylıkla dogum yapmanı saglıcakla bebegini kucagına almanı nasip etsin inşallah 😍
beyazguvercinim33 Merve6475 doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama dikkat edin 2 hafta kadar doğal beslenin maydonoz bitki çayları tüketmeyin kuruyemiş sebze balık meyve tüketin ceviz pekmez muz falan duş ise doktorunuz alın dedi mi biliyorum ama sıcak su genişlemeye sebep olduğundan ben duş almamıştım silindim eğilip kalkarken dikkat edin ağır kaldırmayın inşallah bebeğiniz tutunur
SevdaLinkaaa Merve6475 Allah razı olsun canım benim. İnşallah doğuma giderken de edeceğim,sağlıkla hayırla bebeğin olsun ,sen de doğum sancıları yaşayıp evladını kucağına al diye ...♥️Bizi en iyi biz anlarız ,Rabbim kucağını doldursun inşallah.🌸