hemsireanaa Merve6475 bende öyleydim ve hamile olduğumu öğrendim sonra bi arkadaşıma da aynısı oldu hatta aynı gün öğrendik😍
Merve6475 Mucizem__1 ayy güzel haberler olsun inşallah canım ne zaman test yapıcaksın bide kaçıncı gün embriyosu koyuldu? 5. Gün Benimde bugün
Elferdm Merve6475 amin kuzucum Rabbım. Herkezde nasip etsin herkezin bebislerini korusun inşallah 🙏♥️
Merve6475 Elferdm inşallah kuzum kontrollerine yunus hocaya mı gidiyosun dogumu falan nerde düsünüyosun
Elferdm Merve6475 usakta doğru düzgün kadın doğum dokrotu yok Mustafa Kemal takal var yunus beyle beraber çalışıyorlarmış herhangi acil bi skntim oldumu ona gidiyorum
Merve6475 Elferdm hayırlısı olsun inşallah canım sende bi belirti olmusmuydu canım test yapmadan önce kanama falan oldumu göğüs hassasiyeti yada
Elferdm Merve6475 benim en çok belirttim göğüs hasassiyetiydi acayip bi şekilde sızlanma acı vardı yatakta bile dönerken uyaniyordum ama ben. Onu ilaçların etkisine bağlamıştm
Merve6475 Elferdm AA bilmiyodum o doktoruda iyi diye duymuştum özel muayene acmıs sanırım medikalden ayrıldı
Elferdm Merve6475 evet özel muanesi var bana yunus bey kendi dedi ona gidebilirsin diye oda ilgili bi doktor
SecilM Merve6475 merve iğnelerini nasıl vuruyordun? Göbek deliği hizanın sağına ve soluna kaç parmak mesafeye? Hemşiresin ve sen de tecrübeledin. senin fikrini de çok önemsiyorum
SecilM Merve6475 tamam canım sağolasın. 1 saat sonra 2.iğnemi vurucam. İlk defa kendim yapıcam dün hemşire yapmıştı çok heyecanlıyım inşallah becerebilieim tutmasını vurmasını.
Merve6475 SecilM bende yapamam diyodum öyle bir yapılıyo ki canım evladın icin korkma acımıyo zaten yaparsın Allah’ın izniyle
Mucizem__1 Merve6475 göğüs şişliği ve kasık ağrısı dışında bişeyim yok tabi bunlarda psikolojik olabilir mi bilemiyorum 🤷🏼♀️ hangi iğneleri kullanıyorsun
SecilM Merve6475 evde alkollu pamuk yok ama böyle yapabilirim demi iğneyi. Hiç bahsetmedi heöşire bundan?
SecilM Merve6475 ama kuru mendille nasıl sileyim ki. Alkollü su mu almalıyım, hiç de anlamıyorum böyle şeylerden. Direkt yaptım bu akşam. Yarın eczaneden alsyım diyorum alkollü mendil