Merve6475 Elferdm aşılamada çok belirti aradım kuzum bunda aramıyorum nedense sadece karın sisligim normal mi diye merak ettim kafama takmıyorum genelde olacagına varır diyorum nasipse oldu zaten suan
Merve6475 Elferdm karnım şiş çok ağrım oluyor ara sıra batmalar falan. Normal ama sanırım canım onun haricinde iyiyim çok şükür daha rahatım artık çok düşünmüyorum olduysa Allah’ın izniyle oldu zaten demi
Elferdm Merve6475 inş canım Rabbım büyüktür bnimde 7.gunde kasigimda batmlar olmuştu hatta eşime dedim tuttuysa bgun oldu bu diye çok şükür 🙏inş seninde çok güzel haberlerini alacağız
Merve6475 Elferdm inşallah canım allah razı olsun bide ayaklarım falan çok üşüyo ya iki gündür zor ısıttım bu neden olur ki 🤦♀️İlaclarla alakası yoktur dimi
Elferdm Merve6475 ilaçlarla bi. Alakası olduğunu sanmıyorum sen sıcak tut yine ayağını grip falan olma
hemsireanaa Merve6475 bende öyleydim ve hamile olduğumu öğrendim sonra bi arkadaşıma da aynısı oldu hatta aynı gün öğrendik😍
Elferdm Merve6475 kuzum sen nerede oturuyorsun şuan artk. Ne kadarda olsa havalar çok sıcak değil ben de aynı sekildeyim ayağımdan çorabı çıkaramıyorum evin içinin serinligiyle alakalı bence
Elferdm Merve6475 benim arkadaşım da yunus aydına gidiyordu çok memnun kaldi şuan 6aylik ikiz bebeklerini büyütüyor onun tavsiyesiyle gttm canım ben 😊
Merve6475 Mucizem__1 ayy güzel haberler olsun inşallah canım ne zaman test yapıcaksın bide kaçıncı gün embriyosu koyuldu? 5. Gün Benimde bugün
Elferdm Merve6475 amin kuzucum Rabbım. Herkezde nasip etsin herkezin bebislerini korusun inşallah 🙏♥️