Denizincani Sukriye072 acaba bebegimde ne gelisti diye merak ediyorum aslinda gun icinde defalarca icinde bulundugum haftaya netten bakiyorum ama tekrar tekrar okumak rahatlatiyor beni😇
Helen0101_ Betulackln ben de normal 😐 zaten doktorum sezaryen istemiyor bi şansımı deneyeyim dedim bugün ikna olmadı 😂
ZeynepCan Revsan_aylu34 doktorun elinin hafifliğine bağlıdır tabiki ama 5 saniyelik Can yakmayan bi işlem.kaldı ki normal doğuma niyet eden kişilerin en son endişe duyması gereken işlem bana kalırsa😅
ZeynepCan aysenurr96 evet o sancı oluyormuş😂 benim de dün açıklığa baktı yok dedi.ama 2 saattir baya baya arttı sanki kasılmalar haftasonu gelir belki benim kızçe 🥰
EcemAlptkn aysenurr96 bende aynı ruh halimdeyim😁 sanki yıllarca hamileyim ve bedenimden ayrılmayacakmış gibi son 6 gün fakat hiç bir umudum yok 😁😂 hiç bir belirti yok
aysenurr96 EcemAlptkn son zamanlar öyle oluyo gerçekten denemediğim şey kalmadı banyoda sıcak dusun altında squat bile yaptım 😂😂 yok işe yaramadı
Leyla9292 esreylltuana yaa çok güzel çok 🤗🤗🤗 darısı bana tek sayıları görünce bana da sıra gelir mi diyorum acaba
esreylltuana Leyla9292 gelir gelir canım zaman su gibi akıp gidiyo ne olduğunu anlamıyosun bile Allahım hepimize sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin insAllah 🤲🏻🙏🏻😇