SSevdam 39+2 olduk dün kontrole gittim doktor buna herhangi gibi bir sorun olmadığı sürece bakmanın yersiz ve anne adayını ürkütmeye gerek olmadigini söyledi çokta mantıklı geldi bana
Prensesimi_bekliyorum IremSare şu an için sezaryen dedi ama iki hafta sonraki kilosuna göre karar verelim dedi
IremSare Prensesimi_bekliyorum sezaryen demesinin nedeni kilosu muydu pekii? Yoksa çatı darlığı yada herhangi bir başka problem mi ?
Prensesimi_bekliyorum IremSare kilosu için son kontrolumde sancı çıkınca acilmam var mı diye bakıldı 1 cm acilma vardı ama ilk gebeliğim olduğu için bu işlem çatı muayenesi mi oluyor bilmiyorum dar veya normal şeklinde bir yorum da yapmadı ebe
IremSare Prensesimi_bekliyorum anladım çok teşekkür ederim. Allah'ım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin, bir avazda nasip etsin inşallah 🙏🤗
IremSare Prensesimi_bekliyorum evet, geçen hafta 35+3de kontrolümüz vardı 3200gr dı. Doktorum 30 ekimde gel kan idrar tahlillerini yapalım hazır bulunsun belki O zamana kadar kendisi gelmek isteyebilir dedi ama onun dışında bir bilgi vermedi 🤔😑
Mervetepe Ylmzrabia canım bende 36+4 2 cm di acılmam 36+6 4 cmdi 37+1 bugun yarın kontrolüm var hafif sancılar cıkıyor ama hissetmiyorum bakalım doğum ne zamanı bulucak bazen cok yavaş ilerliyormus