Gullcha G-D27 tamam kuzum darisi bana insallah guzel artar bakalim beklicem adet tarihim gecsin bakalim bi
Gullcha Mucizebebegim3 insallah kuzum Allah razi olsun erken ogrenmekte kotu ya bekle bekle zaman gecmiyor
Mucizebebegim3 Gullcha Bende 2 gun once ogrendm tesadufen kuzum.Ilthapmi var diye gtrim hamilesiniz dediler 190 lardaydi ogun . 2 gun sonra 800 lerdeydi. 1hafta sonra 5000lerdeydi...
Gullcha Mucizebebegim3 guzel artmis kuzum Allahim esirgesin darisi bana insallah benimde kotu degil gayet guzel dediler ama sanirim adetimin gecmesini beklemekte fayda var
Kedili_Anne Gullcha farklı laboratuvarlardan verilince sonuçların artışında anormallik oluyor. Bizzat başıma geldi. Değerim 2 kat artmadı diye boş yere üzüldüm. 2 günde bir güvenilir hangisi ise onda verebilirsin. Arada tam 48 saat olmalı.
[silindi] benim adetime 3 gün kala 279dü adetimden 1 gun sonra 1922 di dahada kan vermedin geçen hafta keseyi gördük bu hafta bebegi bu hafta bi kac kan daha verdim bakalım 6+1 olduk 🙈
Ireml Gullcha canim normal normalde 48 saatte bir 2 kat artması beklenir henüz 48 saat olmamış ki gayet güzel sonuç
MucizeAnnesi3545 Gullcha canım bence kalp atısı duymadan kimseye sylememelisin bi kesinlessin bebek görünsün kalp atısı duyulsun hele sonra zaten sylicen