Mumsyuk Junemother 5 de keseyi gorduk 6 da kalp atışı. Ama bu dollenmeyle alakali arkadasim 4 de keseyi gordu 5 de kalp atisi duydu. Bu konuda hic sıkıntı yapmayın kendinize
Bebibebi Junemother bn programa göre 5+2 yim geçen hafta gitmiştim doktora kan testi yaptı 1007 çıktı ultrasonda kese görünmedi
Junemother smyye-12 smyye-12 Bugün bende gideceğim bende merak ediyorum dış gebelik boş gebelik vs olmasın diye de endişeliyim açıkcası 😳 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏😍💕
Htcn smyye-12 ben şimdi hastaneden geldim Alttan baktı düşük yapar mı dedim kim söylüyor bu koca karı laflarını dedi lütfen inanmayın 20yillik doktorum öyle birşey yok dedi 😊
Senaysn Junemother canım hiç endişelenme. Benim rüyalarıma giriyordu İnan herkes o kadar korkuttu ki. Ama İnan rabbim isteyince hersey oluyor. Biz kalp atışını bile duyduk çok şükür. Hiç korkma hep dua oku 😘
Damla2557 Şuan 5+3 üm 4+2 de keseyi gördüm beta hcg de 3000 üstüydü canım. Ama sanırım ultrason makinesi ve tabiki döllenme ile alakalı
Junemother Damla2557 Ben 4+6 da gittim bakmadı bile sadece betahcg istedi ondan merak ettim neden bakmadı diye teşekkür ederim canım😍😍🙏
smyye-12 aynen kabinizi temiz tutun istanbuldamisiniz eger öyle ise hangi hastane hastane ariyorumda😊