Serap46 Ben de 34. haftadayım ne zaman başladı bu titreme hatırlamıyorum ama artık normal geliyo ara ara oluyo böyle 😃 nedenini ben de bilmiyorum.
Mavi1453 Duuyguum 10 haftalıkkende oluyormuydu bu titreme canım ben 13 haftalık hamileyim bu titreme 10. Haftadan beri ver
PnarGr Mavi1453 kaçıncı hamileliğiniz. Daha 10. Haftada hareketleri hissetmeniz şaşırtıcı geldi. Ben ancak 24. Haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissettim. Şuan 30. Haftamdayım.
Kizkalesi ZAsk oda mantıklı ama kordonla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü benim bebeğin kordonu göbek deliğimin sağında ama titreyen yer göbek deliğimin sol üst kısmı 😅
Duuyguum Kizkalesi benim komple titriyor ama sen nasıl ayırt ediyorsun sadece oranın titrediğini canm
defne55 Duuyguum içerdekiler var güçleriyle çekiyolar demekki sanki oynayacak başka bisey kalmadı kordona sardılar 😂😂
Duuyguum defne55 oynayacak birşey kalmadı mı diyon da yapbozları arabaları oyuncak bebekleri Yok kız içerde napsınlar iP var bi tek ellerinde 😂
Duuyguum Mavilianne benim haftalarımda mı ay töbe de hiç kaldırmam şuan hazırlık yapıyorum oğlana gaviscon içerim artık napim 😅
Seyma1234 Duuyguum olmaz mı benimse aynı bi gece deprem oluyor diye fırladım yataktan🙈😂 sonra uyanıkken bi kaç kere daha denk geldim😂
Kizkalesi ZAsk olmuş baya senin ah ah bende şu haftaları bitirsem hayırlısı ile. Valla çok zor geliyor hamilelik 😐