Mutire Burcumunannesi açılmaya doktor mu bajmak istedi sen bı belirti görüp mu dedin canım. 37+3 hiç alttan muayene olmadım ben
Seyma1234 Burcumunannesi ahududu çayı deneyin isterseniz çok faydasını gören olmuş gerçi biraz zor bulunuyor sanırım int üzerinden almışle hep
Selinish_ 37+2 oldum . Dün akşam koltukta sancılarım yoğunlaşınca bir an sevindim doğuracam sanırım dedim ama sonra gitti 😒 sol dizim çok ağrıyor yürümek zorlaştı bende artık doğurmak istiyorum 🙈🙏
Peaceful Burcumunannesi hmm anladım canım sende belirti yok dimi? Benimki 4 kiloyu geçerse Dr normal olmaz dedi bilmiyorum napcam.. Hareket etmem lazım sürekli Bi yandan da doğum korkusu başladı anlamadım 🙄
Selinish_ Mutire benimde gider gitmez nts ye bağladılar . Doktor sancılarımı görünce bide alttan muayene edelim açılman var mı dedi . Ben bide hazırlıksız gittim . Valla doktorların umrunda değil nasıl göründüğü bakmadı bile 😊
Mutire Selinish_ heh bende aynı onu düşündüm direk. Neyse ben hazırlıklı gideyim bari canım demen iyi oldu
Burcumunannesi Peaceful aynı dert bende de var 37+5 im 37hqftayken 3kiloyu geçti. 3500gecme sın dedi. Rahmin geride zorlanirsin dedi. Yemedende duramıyorum.