FSCMK Yagmuricenkiz sonrada olur kuzum endişelenme benim kızın dolabı var kocaman hatta ben geme gelip kendi dolabıma koyuyorum 😁
Ebru_lii Yagmuricenkiz yanlış yazmışım cengiz beyin muayenesinin hemen yanntarafındaki poliklinik cem bey
Ebru_lii Yagmuricenkiz arayıp sorabilirsin nst olup olmadığını ama doğum yaptırıyorsa vardır diye düşünüyorum
Ebru_lii Yagmuricenkiz nst yi bilmiyorum renkli ultrasonu var ve doğum yaptırıyor internettende bak araştır istersen Cem Cengiz adı baya donanımlı bi doktor
Yagmuricenkiz Ebru_lii bu Cem Cengiz cidden Cizre de mi? İnternette Adana da bir tane buldum Cem Cengiz adında
Yelz_91 Yagmuricenkiz pelvis kemikleriniz doğuma hazırlnmak için esniyor .. sıkıntı ypmayın lütfen .. dizlerinzin üzerinde drup öne doğru esneyin .
Yagmuricenkiz Guguk benim mide bulantım azaldı Bebek çok iyi zaten :) doktor haftaya gel doğur dedi. Bilemiyorum neye dayanarak söyledi
Ebru_lii Yagmuricenkiz evet canım bu 0 (486) 616 82 83 kliniğin numarasıda bu sabah ararsan cvp verirler cumartesi saat2ye kadar orda cem bey
Krdlnyldzn7 minnakdeniz benim doktor da aynı , okadar rahat ki , ne desem normal diyor 🙈🤷♀️ Bide özelde olmasına rağmen telefon vermiyor hastaneden arayıp ulaşıyorum 🙄🤭