Ozgemlym Yagmuricenkiz 35 +4 üz bende de aynı bikaç gündür deli gibi gaz sancım var :( oturamıyorum bazen :(
Iremgokce Yagmuricenkiz belinden vuruyorsa doğum sancııs olabilir bence bir doktora git canım burda bu şekilde olup doğumu başlayan bir anne adayımızı okumuştuö sizde ihmal etmeyin haftanızda doğuma uygun çünkü
Yagmuricenkiz 2kizanasi sancım düzensiz, alttan bıçakla kesiyorlar sanki gece uyuyamıyorum sabah kustum gaz sancısı gibi sancım var dedim bir şey olmaz dedi
Yagmuricenkiz Ultraslan40 tuvalete çıktım ishal şeklinde hem de. Sorun o değil bence. Doktora söyledim normal dedi bir şey olmaz dedi. Haftaya Doğuma gel dedi yolladı. İki saat yol geldim 5 dakika benimle konuşmadı
Yagmuricenkiz FSCMK sanmıyorum. Zaten ben istiyorum 38 İ geçsin 39 a doğru doğurayım. Daha odası bile bitmedi kdjdjdkw ama çok acı çekiyorum. Ya ben çok narinim, abartıyorum ya da bu Şırnak da bu doktorlar hiç bir halta yaramıyor
Yagmuricenkiz Acayip sinirlendim. Özel doktora gidiyorum muayenesi var. Nts yokmuş dedi devlette çektir gel dedi. Ulan orda çektirceksem sana ne hacet? Neyse çektirdim. Düzensiz ama bunu zaten biliyorum benim sorunum mide bulantısı gaz sancısı alttan giren bıçak kesiği ağrılar, ya yürürken bile acı çekiyorum. Gösterdim devletteki doktora dedi iyi bir şey Yok güzel sancılanıyorsun gel haftaya doğuma. Ya ağrılarım böyle böyle açıkladım. Bi açıklığıma baktı, 0. Ağrılar normal bir şey olmaz dedi, kusma bulantıya yorum bile yapmadı gönderdi
minnakdeniz Yagmuricenkiz özele gidiyorsanız telefon numarasını alsanız doktorunuzun bu tarz şeyleri telefonla sorsanız ben öyle yapıyorum, benim doktorumda aynı bir şey olmaz olmaz, normal normal 9 ay böyle geçti 😅
Ebru_lii Yagmuricenkiz canımm cengiz çoksüere bende gittim ancak yan tarımda poliklinik var cem bey var bir ay oldu başlayalı gerçekten çok donanımlı cengiz beyden de kat kat iyi bir doktor ona gitmeni önerirdim
Myisland Yagmuricenkiz doğuma hazırlık rahim açılması falan olabilir. Benim öyle olmusdu senin gibi 2 gün doğru düzgün uyuyamadım sonra dogum yapdım
Yagmuricenkiz FSCMK beşiği var allahtan :) Montessori yatak aldım onun iç yatağı gelecek bir iki güne. Bir de dolabı Yok henüz
Krdlnyldzn7 minnakdeniz benim doktor da aynı , okadar rahat ki , ne desem normal diyor 🙈🤷♀️ Bide özelde olmasına rağmen telefon vermiyor hastaneden arayıp ulaşıyorum 🙄🤭
FSCMK Yagmuricenkiz sonrada olur kuzum endişelenme benim kızın dolabı var kocaman hatta ben geme gelip kendi dolabıma koyuyorum 😁