Karyakal 1 eylul de 6+2 haftalik bebegimi kaybettim.48 gun oldu. İlk regl dusukden 20 gun sonra gordum. Bitti derken 15 gun sonra ikinci kanama basladi. İkinci kanamada doktora gittim bunu reglden sayma dedi sag da 9mm lik yumurtan vat dedi solda da gelisiyor dedi. Bu doktorun ustunden de 14 gun gecti pembemsi kirmiziya yakin gene kanama basladi bu ucuncu oldu kafayi yiyicem niye boyle oluyor. Kurtaj olmadim butun parcalri gitmis bebegin doktor uzulme bebegin herseyini goturmus yaninda dedi hic bise birakmamis dedi kurtaja gerek yok dedi. Simdi ben gene hamile kalmak istiyorum ovulasyon testi aldim. Yumurlama donemini bulucam ama surekli kanama oldugu icin yumurtlamayi goremiyorum polikistik overim birde.. zaten bu bebegime zor kavusmustum oda gitti nasip olmadi bize...
aslimutlu1 Karyakal canım cok gecmiş olsun . Baska bi doktora gir ultrason dan iyce baksınlar. Bana pek normal gelmedi
Nefesimmm Karyakal bana da hiç normal gelmedi kürtajdan sonra bile bir parca kalmış mi diye baktırmak gerekiyor diğer gebeligin sağlığı için.
Minnosizmmm Karyakal bende düşük yaşadım canım 3 ay sonra normal hamile kaldım ama düşükle birlikte bazen hormonlar bozulabiliyor benim bozuktu zaten hepten bozuldu adetim gecikti falan ama sen bi endokrine gidip hormon testi yaptır derim
beyazguvercinim33 Karyakal ben hem düşük hem kürtaj yaşayan biri olarak kürtaj kanamam 10 gün sürdü ilkbaşlarda yoğun sonra seyreldi giderek kesildi sonrası 40 gün sonra adet oldum ve her ay aynı tarihte adet olmaya başladım ama ihmal etmedim Rahime baktırdım test yaptırdım takip ettim
Karyakal aslimutlu1 3 ayri doktora gittim ultroson icin temiz dediler ilk kanamayi 20 gun sonra gordugum icin beta hcg de baktirdim 1 olmuş sifirlanmis yani
Karyakal Minnosizmmm tekrar gebeliginizde sikinti yasadiniz mi ilk gebelik kac haftaliken gitti size de gecmis olsun
Karyakal beyazguvercinim33 bende ihmal etmek isyemiyorum hep ayri ayri doktorlara gittim gene gidicem heralde
Karyakal aslimutlu1 hic bilmiyorum ki zaten kanama cok az geliyor boyle 5 6 damla baska yok cok gelse gene icim yanmaz bana gene doktor yolu gorundu belli 😕
aslimutlu1 Karyakal bi rahim filmimi cektirsen ? Baktır , anneme sordum simdi dedi 40 lı kadın gibi olabilir , yeni dogum yapanlarda olurmus ya ara ara kanama faln . Sende de aynı mı ? Bide dogum kontrol hapı mı kullansan ? Düzene girsin
Karyakal aslimutlu1 valla canim benim annem ve kayinvalidem de aynisini dedi 40 li sayiillirsin dediler birde reglken yumurta mi buyur ikinci kanama da gittim bunu reglden sayma dedi sagda 9 mm lik yumurtan var dedi solda da gelisiyor dedi onun ustune bende hep ovulasyon testi yaptim yumurtlamyi bulursam tekrar denerim diye gene bugun pembemsi 3. Kanama basladi. Ya doktora gidicem yada duzelmesini beklicem 48 gun oldu cunku dusuge en son ki dusuncem rahim filmi ondanda korkuyorum. Sen de mi dusuk yaptin yoksa hamile misin bide rahim filmi cektirdin mi
aslimutlu1 Karyakal ben hamileyim , iki kayıp ikisidr düşükle sonuclandı . Biraz vucudun toparlasın canım , sonra yeniden denersin . Ki ben hiç ummadıgım anda hamile oldugumu öğrendim . Hiç cektirmedim . Cektiren vardır burda illaki
Bihem Polikistik varsa desteklemek gerekli kardeşim. Rahim kuvvetlendirilmeli, kistler yok edilmeli, yumurtayı da beslemeliyiz 🤗 soğan kürünü hiç denediniz mi? Hayıt kürü ile rahminizi kuvvetlendirip yumurtayı destekleyebilirsiniz
Bihem Ayrıca Allah rahmimizi öyle bir güçle özellikle yaratmış ki subhanallah, yumurta sağlıklı değilse rahim onu atıyor, üzülmeyin lütfen, sağlıklı bir bebek için dua edin olur inşaAllah, polikistikte gelişim zorluğu olduğu için düşükle sonuçlana biliyor. Ama kür ile desteklerseniz sağlıklı bir geneliğiniz olur inşaAllah
Karyakal Bihem ya cokk tesekkur ederimm cok sagolun sogan kuru denicem onu arastirdim baya herkes memnun hayit suyu da baya iyi gelmis kullananlar ondan da memnun polikistik var evet bende zaten cok zor olmusdu bebegim. Ayrica ovulasyon testi yapiyorum bugun pembemsi kanamam olmasina ragmen LH testi koyu cikti acaba bu kanamaya ragmen yumurta buyur mu
Karyakal aslimutlu1 sana da cok gecmis olsun bunu saglikla al insallah kucagina 🙏 ilk dusukle ikinci dusuk arasinda ne kadar vardi nedeni arastirilmadi mi birde simdi bende de olursa giderse korkusu oluyor 😕