Beyzanurlina Brnaren 31 haftalıgız benımde öle götünü basını bıyere topluyo şişiyo o taraf yamuk duruyo karnım ovalıyom geri kaçıyo🤣🤣🤣
mrsoztamur Brnaren sık sık o haftalardan son haftalara kadar doğum pozisyonuna girip o pozisyondan dönebilirmiş biz bazen göbek deliğinin hemen yanına sırtımızı bi yaslıyoruz aman yarabbi nefes alabilene aşk olsun 🙈😅
Brnaren mrsoztamur 31 haftaya kadar doğum pozisyonundaydı şimdi kafası sağ kaburgamın altında normal doğumu çok istiyorum ama sanırım hanımefendi kendi belirleyecek nasıl olacağını 🙈
defne55 NMK bende en son 32 gittim doktorum 36 da gel dedi ondan sonra 2 haftada 1 olacak canım normal bence
Berdogan Benim kız da aynı hatta gece daha hareketleniyor.. 35 haftamız bitmek üzere bizim de .. biz 34 den beri her hafta gidiyoruz her hafta da nst ye gidiyoruz. Haftaya salı tekrar gideceğiz 36 haftalıkken... doğuma kadar bu şekil devam edecekmiş
Sinemksk Brnaren sürekli bi yerde toplanıp ağrınız olursa gidersiniz acile o kasılma oluyor ama hareket ediyorsa ve ağrınız yoksa problem yoktur minnoşun artık alanı daralıyor o yüzden yamuluyor ☺️
BirVeraAnnesi35 Brnaren oluyor canm bana göre sol karşıdan bakılınca sağ taraf ta yükselme yada yamulma oluyor 😊 bende şuan başaşağı konumda ve soluma yaslanmış durumdaymış o solumda yükselense poposuymuş genelde de sola yaslanırmış bebekler