MeryemYilmaz Naznaz Eda-raif saol canım teşekkür ederim öyle dedi kızlarda işte ilk olunca korkuyo insan ne olduğunu bilmediğim için 🤗
MeryemYilmaz Saol canım teşekkür ederim öyle dedi kızlarda işte ilk olunca korkuyo insan ne olduğunu bilmediğim için 🤗
Eda-raif MeryemYilmaz haklısın bende çok korkularla gittim acillere🙂 ama hep normal diyerek gönderdiler alıştım artık 😂 allah korusun bebeklerimizi 🤗
Serife07 MeryemYilmaz şimdi mesaj attım bende doktoruma canım büyüme ağrısı korkma dedi bende o haftalar da olunca korktum ara ara sanki bian çıkacak gibi oluyor hemen geçiyor
MeryemYilmaz Serife07 o kadar şiddetli olmasa da oluyo işte doktordan duymak daha güzel sağol valla 😘
Serife07 MeryemYilmaz kesinlikle canım benim de içim rahatladı bende yazı paylaştım 1 saat önce falan ben yine dayanamayıp mesaj attım içim rahatladı çok şükür canım benim korkma 😚
MeryemYilmaz Serife07 korkmayalım bencede canım sağol valla ya iyi oldu korkmayalım diyip korkuyoruz zamanda geçmek bilmiyor bi gelseler di Allah’ın iziniyle