Esesennn Cansumeryem az önce acilden geldim. Sordum kalp olabilir mi diye kalp ağrısı belli bir yere dokununca olmazmış. Omzumdan yukarı doğru çıktı ağrı sıcak su uygulaya uygulaya. Parol verdiler serum. Bir tık daha iyiyim ama tamamen geçmedi. Ne kötğ bir rahatsızlıkmış
Esesennn Cansumeryem bir de benim stresim var iki gündür eşimle tartışmıştık küsmüştüm. O da etki etti bu kadar ağır olmasında sanırım.
Cansumeryem Esesennn mutlaka etmiştir aman olur öyle het evlilikte sıkmayın canınızı bebeklerimize yazık 🤗benim bebeğimde eşimle her tartışmamızda agladigimda uzun süre hareket etmiyor sesleri duyuyorlar ruh halini hissediyorlar onlara da yazık 🌼
defne55 Esesennn benim omurga kemiğimde sıkıntı var canım benim ondan oluyo biraz zaten kemik sıkıntılı bide artık sona geldim iyice ağırlaştım taşıyamıyorum karnımı e öyle olunca da bütün gün eğik oluyorum gece de ağrısı ıkın ıkın cikiyo valla
Esesennn defne55 benim de sonlarda gibi 34+5 iz. Bu ikinci oldu böyle ilki kolay geçti ama bu geçmiyor hala ağrım var maalesef