Ezgi0716 Shdaa 5 dakikada bitmiyor ama yarım saatte sürmüyor muayeneler ultrasona alıyor kontrolleri yapıyor oturup ne yapacağımızı konuşuyoruz o hafta için genelde rahat bi doktor seni strese sokmuyor yani ben o yanını seviyorum fiyat konusunda da üç ay önce sormuştum 1800 demişlerdi belki artmıştır 😊
Sumeyye07 Shdaa canım bende vıtale murat beye gidiyorum 34 haftadaym 4 5 hafta once 1.800 dedıler normal doguma sezeryan 2.500 dedıler sımdı ıse 2000 normal 2.500 sezeryan dıyorlar zam mı gelmiş anlamadım benden sonra gelip soranlara da aynı fıyatı dedıler
Shdaa Sumeyye07 evet cnm normal Doğuma zam gelmiş demekki 2000 tl olmuş maaleeef belli olmuyor arttırabiliyorlar 🙁
Mrvylmz61 Shdaa 140 tl muayene ücret bence gayet normal. Yani bende çok araştırdım 200 ün üstünde bi kaç doktora denk geldim ondan dolayı Müjde hanım iyi diyorum. Ayrıca çok ilgili öncesinde denediğim doktorlara göre 👍🏻
Shdaa Mrvylmz61 cnm bende şuan medikalparka gidiyorum 150 veriyorum sorun para da değil artık muayenin 5 dakıkada bitmesi ayrıca ilk zamanımda medstarda Ertuğrul beye gitmiştim 140 dı muayene ücreti değişmemiş
Meralll _annee_ merhaba 😊 Ali Fuat bey çok yoğun ve muayene süresini çok kısa tutuyor diye duymuştum. Daha çok aşılama, tüp bebek vs de tercih ediliyor. Gerçi bir arkadaşım iki normal doğumunda da onu tercih etmişti ama ben o sırayı beklemeyi göze alamadım..
Shdaa Meralll evet Ali Fuat bey çok yoğun oluyormuş hatta şehir dışından bile Gelenler oluyormuş biraz sorunlu gebeliklerle ilgileniyormuş
Meralll Shdaa aksine Koray bey daha çok normal doğumdan yana diye biliyorum. Bir aksilik olması durumunda tabi Sezeryan yapar ama normal olabilecek durumdayken para için yapmaz. Kan testlerimi bile sağlık ocağında yaptır bana whatsaptan at diyen bir dr. Parayı düşünen bir dr değil kesinlikle
Meralll Shdaa rica ederim, ne demek😊insanın kafası çok karışıyor bazen haklısınız.. Allah kolaylıkla, sağlıkla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Shdaa Meralll amin cnm cümlemizin vitaleden en çok Koray bey ve Taner beyin adını duydum gerçekten bakalım haftaya ikisinden birine bir gideceğim