Poncik77 Uvercinka hayır yaptırmadım zaten zorla tutturdum 4.kez hamile kalışım bu ona kıyabilir miyim down sendromlu olsa da başımın tacı ☺️
Ruhsuz Ben de 11+2 ama usg de hep bir hafta önde gidiyor bugun ikili yaptırdım sınırda çıktı ense kalınlığı ama babasının da kalın belki ondan kaynaklıdır, doktora diyorum 11+2 hayır ölçümü 12+2 dedi
Zehra321 ds06 bana ilk Kıza benziyor dedi en son gittiğimde ise erkek gibi dedi o yüzden kafam karışık 🤔☺️
Ozcifci Zehra321 banada 11+6 kıza benzettim ama emin değilim dedi bende artık bidahaki kontrolü bekliyorm
Mehtap20 Hanımlar ben de 15 haftalık hamileyim . Sabahları midemde gaz oluyor. Yarım saat kendime gelemiyorum. Kusma isteği uyandırıyor. Bir şeyler atıştırıyorum ama bazen geçmiyor. Var mı benim gibi olan??
Zhre Mehtap20 benim gaz problemim aksamları oluyor genelde gece uyutmayacak kadar kötü oluyorum bazen evde tur atıyorum 😒
Tazeanne67 Bende 11+6 haftalık hamileyim aşırı derece de mide yanması yaşıyorum benim gibi olanlar var mi aranızda hanımlar
Mommy34 Bende Nisan annesiyim 16 haftamız üçlü test yaptırdım ama cinsiyetini göstermedi minik kuzum 🐣😁🙈