Babybel Hepinize çok teşekkür ederim ayrı cvp yazamadım,arkadaşlar beni hastaneye aldılar başka bi hastanede açıklık varmış acil yatış dediler Sancılarım erken doğum olabilir diye 🤕🤕🤕
Babybel Gnca31 Hepinize çok teşekkür ederim ayrı cvp yazamadım,arkadaşlar beni hastaneye aldılar başka bi hastanede açıklık varmış acil yatış dediler
Babybel BirVeraAnnesi35 Hepinize çok teşekkür ederim ayrı cvp yazamadım,arkadaşlar beni hastaneye aldılar başka bi hastanede açıklık varmış acil yatış dediler
Prettymomy Çok geçmiş olsun durumunuz iyidir umarım, bende tam size cevap yazacaktım en son hastanede olduğunuzu yazmışsınız onu okudum. Acil şifalar dilerim 🙏🏽
Babybel Prettymomy evet erken doğum şüphesi ile acil yatırdılar 🤕 çok teşekkür ederim inşallah kötü şeyler olmaz 🤕
Prettymomy Babybel hastanede olmanız çok daha iyi kontrol altındasınız, inşallah iyi olursunuz hemen🙏🏽
Babybel Prettymomy yarın dikiş atıcaklar 🤕inşallah bebeği kurtarırız dediler ama Offff beynim yandı resmen🤕🤕🤕🤕
Babybel Prettymomy enfeksiyon Ağrısı doğum sancısını tetiklemiş rahimde açıklık oluşturmuş , ben şuan resmen ağrıdan sancıdan ölüyorum lütfen hemen önlemini alın sizde .çok geçmiş olsun 😞
Babybel Eceyavuz inşallah 🤕🤕🤕başaramayağım diye çok korkuyorum, yarın dikiş atıcaklar,doktor bebeği inşallh kurtarırız dedi 🤕🤕🤕
Prettymomy Babybel çok teşekkür ederim, sizede çok geçmiş olsun dualarım sizinle🙏🏽 Bende bugun idrar kültürü verdim tekrar, doktorum çıkan sonuca göre antibiyotik verecek 😓
Eceyavuz Babybel korkutma kendini hemen allaha emanet bebeklerimiz bise olmaz inşallah.. atıldı mi dikişlerin