YesimPrvn Kızlar önerisi olan var mı? 9 buçuk haftalık gebeyim. Çok şükür yeni yeni geçiyor bulantılarım fakat yudum su içemiyorum. Daha şimdi bi bardak su içebildim bugünkü ilk bardak. Onu da olduğu gibi geri çıkardım. Sizlerde de oldu mu? Nasıl giderdiniz?
Szeys YesimPrvn İçine biraz limon sıkabilirsin tadı daha hoşuna gider belki midene de iyi gelir limon. Ama çok sıkma tansiyonunu düşürür
2104 YesimPrvn bende normalde günlük 2 veya 2 bucuk litre su içerdim hamilelikten beri 1 veya 1 bucuk litre zor bi kaç gündür içinde bikaç damla limon sıkıyorum daha iyi geldi tavsiye ederim 😊
Dilarahayal YesimPrvn 5 haftalıktan 11. Haftaya kadar günde 2 bardak suyu zorla içiyordum yogurt ye sulu meyveler ye vucudun çok susuz kalmasın
Beyzanurlina YesimPrvn bende içemiyodum kuzum şişeyle geziyom yanımda gordukce içiyom işte yoksa gidip su almam🤣
YesimPrvn Beyzanurlina keşke bana çare olsa şişeyle de gezsem bardakla da gezsem yine çıkarıyorum yine
Dilarahayal YesimPrvn evet ama şuan senin için önemli su bebiş e kanın yetiyor şuan 16 haftayım sıvı çok tüketiyorum bebek bnden beslenmeye başladı çünkü günde 2 şişe maden suyu içebiliyordum doktorum içebilirsin demişti çok zor umarım çabuk atlatırsın
YesimPrvn Szeys galiba. Yarın kontrolüm var. Doktor ne diyecek bilmiyorum ama kaçıncı oldu bu sürekli kan fışkırıyor
Szeys YesimPrvn Kanadığı zaman düşer gerçi ama yine de kanadığında hemen ölçersen anlaşılır. Yüksek tansiyon burun kanaması yapar
Kupik Bende 10+2 haftalığım bendede bulantılar var ama bastırmaya çalışıyorum inan kolay değil 0.5L bitiriyorum günde ama elma armut ayva limon ve uzum yemeye çalışıyorum allah hepimize kolay gebelik geçirmeyi nasip etsin zor gerçekten canım ama ne yaparsın bebisimiz için herşey mideni boş bırakmamaya çalış oda çok bulantı yapiyo ben limon kokluyorum iyi geliyordu şimdi ise günde bir tane limon tuketiyorum tuzlayıp yiyorum uzun oldu biraz helal et hakkını canım 🤲❤😘
YesimPrvn Kupik Limon kan sulandırdığı için iyi değil diyorlar başta. İnsan şaşırıyor açıkcası ne yapacağını
SbnmTlg Bence şişeyle arada yudum yudum içmeyi deneyin. Benim arkadaşımda aynen sizin gibiydi. Bu söylediğimi yaptırdım ona da şimdi günde 2 litreyi bitiriyor. İçmem lazım diye zorlamayın. Şişe hep gözünüzün önünde olsun. Ara sıra bir kaç yudum alıp bırakın.
_zehra_ YesimPrvn deli gibi su içen biriydim ,inan özledim içmeyi.bazen kusmayı göz e alıp zorla içiyorum.sanirim bi çaresi yok. Bulantıların geçmesini bekleyecegiz.bende 9+5 im
Kupik YesimPrvn valla benim kardeşimde gebelik bulantılarını limonla atlatta her gebe gibi insan ne yapacagini şaşırıyor ama yapacak bisey yok oda bi c vitamini deyip yiyecez genede doktorumuza sormakda fayda var tabikide 🤲