ElifKarata Aslimmm Ilkbebek gizem3443 Damlaveannesi Söylemedi doktorcuğum görüyormuş ama 2 hafta sonra kesin ihtimalsiz söylicem dedi 🙂 bide adet tarihime göre 12+0 dık ultrasonda 12+5 çıktı boyumuz 6.1 cm miş 🙂 1 kılo vermişim
Hilall ElifKarata genelde en erken 16. Haftada kesin ogreniliyo bizde 15.Haftada kesin erkek demişti erkek çocukları erken gosterebilyo
CiaoBella ElifKarata benim 21e kadar gizledi, erkek olduğu halde çok geç belli oldu.. hatta 17de başka doktora gittim benim doktora gizliyo diye o başka doktor kız dedi ama değilmiş. . 21den sonra kesinleşiyor bence
melimeli Aslimmm ikili teste ne zaman girmiştiniz yani cinsoyeti ogrendiginizde kacinci haftadaydiniz ? Benim 22 martda randevum var o gun 12.haftamda olucam da anlattiklarinizdan kendime pay cikarmaya calisiyorum 😊
Aslimmm ElifKarata yaaa hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin benim kız üzmemiş beni desene 🙂
DuyguAlalm ElifKarata Ben de cuma günü ikili test yaptırdım, kıza benziyor dedi. 2 hafta sonra kesin belli olur dedi. İstersen 2 hafta sonra gel, istersen de 16.haftada gel kesin olsun dedi. Ben 16.haftada gideceğim tekrar.