Hemsireanne35 ElifKarata biz öğrendik ama ihtimal üzerine. Yalnız o alınan kanla filan ilgisi yok bilginiz olsun bazı bebekler gösterebiliyor. Bizim erkekti doktor o zaman erkeğe benziyor demişti sonra her gittiğinizde de erkek dedi zaten 😊
ZehraEmreEge ElifKarata bizimkini tahminen söylemişti erkeğe benziyor diye. Netice değişmedi oğlumuz olacak. Bir çok doktor riske almıyor tahminlerde yanılma payı oluyor diye.
ElifKarata Acrbaby hadi ya 🤗 bazı arkadaşlar çok erken öğrenmiş bende belki bir ihtimal dedim sağol canm
Hemsireanne35 ElifKarata evet sonradan değişmedi bizim 24 haftalığız şimdi ama öyle çok değişen var o yüzden siz ihtimal de olsa kesinleşene kadar bekleyin derim bizimki baya bacakları açmış gösteriyordu 😊
ElifKarata Aslimmm ayyy hadi inşallah bende öğrenirm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Doğuma da az kalmış 🙂
melimeli Aslimmm ikili teste ne zaman girmiştiniz yani cinsoyeti ogrendiginizde kacinci haftadaydiniz ? Benim 22 martda randevum var o gun 12.haftamda olucam da anlattiklarinizdan kendime pay cikarmaya calisiyorum 😊
Aslimmm ElifKarata evetttt sabirsizlikla bekliyorum artik...sağlıkla kucagimiza alalim inşallah 🙂 haber ver bize de söyleyecek mi doktor 🙂
ElifKarata Aslimmm Ilkbebek gizem3443 Damlaveannesi Söylemedi doktorcuğum görüyormuş ama 2 hafta sonra kesin ihtimalsiz söylicem dedi 🙂 bide adet tarihime göre 12+0 dık ultrasonda 12+5 çıktı boyumuz 6.1 cm miş 🙂 1 kılo vermişim
ElifKarata Ilkbebek inşallah canm ya insan merak ediyor sabırsızlanıyor bian önce bişeyler almak için can atıyor cinsiyeti öğrenmeden de bunlar olmuyor ☺☺☺
ElifKarata ZehraEmreEge Durukayra Sltnbl Çok teşekkürler arkadaşlar sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hepimiz için hayrlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Durukayra ElifKarata valla benim dr ikiliye bakip cinsiyet icin bsey soylemedi sadece 12 haftalikken erkek dedi simdide kiz diyor😕 ama yine net bsey soylemem dedi 😔20. Haftada detaylida kesin bsey söylerim dedi saglikli olsunda bebislerimiz👼
Sltnbl ElifKarata biz öğrenmiştik doktora göre değişir bide bebek gösterirse 20 haftalık olduk hala değişmedi
CenkNazDgn ElifKarata ElifKarata biz de ikili tarama testinde tahminde bulunmuştu erkek dedi. Bugüne randevum vardı öğrenebildik doktorun tahmini doğru çıktı 😁