[silindi] ycllksa göründük o da kese var bebek yok dedi yeni olabilir dedi ya da düşebilir dediler şok olduk bir gün once görünen bebek bugün yoktu
[silindi] TazecikAnne123 bin maşallah 😊bir sey olursa kendiliğinden duser rabbim ne dilemis o olur dedik
Selime13 [silindi] canım hemen kürtaj olma biraz daha bekle belki biraz geç duyulacak kalp atışları allahim sabır versin
[silindi] Selime13 işin kötüsü ne biliyo musun bir gün once görünen ölçülen bebek bir gün sonra görünmedi boş gebelik diyolar Allah aşkına bir günde nasıl oldu
Jasminixx [silindi] ben hamileliğimin 13. Haftasında kontrole gittiğimde 11. Haftada kalbinin durduğunu öğrendim iyiki 2 hafta boyunca zehirlemedi beni dediğimde doktorum bu kadar küçükken zehirlemez demişti
beyazguvercinim33 [silindi] sizin sağlığınızı sıkıntıya sokacak bir durum yoksa eğer 6 haftada kalp atışı yok diye hiç bir doktor kürtaj deme hakkına sahip değil derse ben doktorluğundan şüphe ederim 9-10 haftaya kadar normal kabul edilir ve sonrasında karar verilir