HilalAltun Busrakorkmaz1616 ne zaman kalp atışı duydunuz acaba ? Ben altı oldum bugün kontrolüm var heyecan yapıyorum
Tgb2310 Tam olarak bugün girdik hiç bir bellirti yaşamıyorm şükür önceki haftalarda biraz baş ağrım oluyordu şimdi oda yok
Dua_mucizem Tgb2310 belirti yaşamayan tek ben miyim diye içim içimi yiyordu insan kendini dinliyor hep acaba diyor belirti olmayınca
Yasemin1995 9da kalp atışı görülüyo üstten rahatca 13. Haftalardasa yoğn mide skntıları başlıyo bulanma batma yırtılır gbi olma ne ararsanız. Bn iuan 30haftalığım. O aylarda maden suyunu çok içtim çok iyi gliyodu süt içmeyin çok gaz yapıyo. Yada laktozsuzlara dönüş yapın ben rahatlığı laktozsuz yada kolay sindirim yazanlarda buldum. Yoğun uyku nöbetleri de baş ağrıları da sizi bekliyor olacak allah yardımcınız olsun 😊sonra 4 5 aylık dönemde biraz daha rahatlamaya başlıycaksınız
Busrakorkmaz1616 Yasemin1995 hadi ya Allah yardımcımız olsun ınşallah😇 Bana da cubuk kraker ıyı gelıyor
HilalAltun Yasemin1995 benim ikinci bebeğim bu. Birinci çok rahat geçmişti şuan o kadar çok midem bulanıyor ki hamileleri daha yeni anlıyorum sanırım
damlac Kızlar ben de 7+6yım. Yarın 8 inşallah 😊 normalde sürekli mide bulantım vardı. Bugün hiç olmadı. Belirti olmayınca korkuyorum ya bir sıkıntı mı var diye
Dua_mucizem damlac aynıyız seninle cnmm bende göğüs hassasiyeti dışında çok belittim yok bazen tereddüt ediyorum bise mi oldu diye 😕 mide bulantılarım ara ara oluyor
damlac YesiMert ben 8+0 ım bugün. 1 buçuk kilo verdim canım. Ama hiç takma böyle şeyleri, sağlıklı olsunlar yeter kilolar alınır verilir 😊