Saidmom azizeguneyy ya ne guzel bende 37+2 yim bende bekliyorim artık kızımı bi an önce ilk oğlum 38 de doğmuştu 😄
MucizeAnnesi3545 azizeguneyy yaa kıyamam nasıl güzel heyecan dimi. Bizde daha tık yok 😂 beklemedeyiz 🤗
Skn23 azizeguneyy bence harika zamanlama ya😁 36 favori haftam benimde 😂😂 bendede olsa bende çok sevinirdim 😁 ama kişiden kişiye değişiyor canım belki yarın belki 3 4 gün sonra 😁 ama inşallah bende senin haftalarda gelir hayırlısıyla 😂😂😂
azizeguneyy MucizeAnnesi3545 valla nişanı gördüğüm an şarkı açtım dans ettim öyle mutlu oldum vallahi 😂
elifkoc Bende 36+3 teyim şu an..ilk oğlum 40+1 de doğdu bu acaba ne zaman doğar o kadar heyecanlı ki beklemek🥰😌
Sarem azizeguneyy bende 37 haftalık oldum henüz gelen giden yok 😃. Hadi gözün aydın kuzum hayırlısıyla saglıklı sıhatli alırsın kucagına bebişini
Sumide Benim de alttan muayeneden sonra gelmisti 2 gun oldu hafif sanci var sadece yarin 40 haftamda sabah yatış isticem senin kendiliğinden gelmiş ne guzel devami da gelir insallah sanci falan 🤲😍😄
elifzeynebinannesi Zeyno16 hayirli olsun canim, dun geceden takip ediyordum msjlarinizi, mucize gibi gercekten simdi yavrun kucaginda resmen, masallah, subhanallah Rabbim anali babali buyutsun, benimde 12 gun kaldi, darisi basimiza, tebrik ederim..