MATA Seymasezer hayır tabi dogumuda zaten hissetmiyordum ki uyuşturuyorlar zaten açılma yetmiyorsa kesikte atıyorlar onu bile hissetmiyordum dikişi hissetmiyor ama son 1 yada ikide sızlama oluyor biraz benim öyleydi
MATA Sebogelin saol hayirli evlatlar olurlar inşallah 🤗 evet değişiyor kişiden kişiye göre benim ilk doğumum uzun sürdü.19 saat Şancı çektim zorlandım ilk doğumda , 2. doğumum 4 saat falan sanci cektim kolay oldu doğumum.
MATA sindirellaaa teşekkürler 😊 . Ilk doğuma göre sancıları az çektim uzun deildi yani ama dikişlerim ağrılarım aynı oldu ilk dogumumda dikişlerim açıldı enfeksiyon kapti 2 ay anca kaynadı kendi kendine 2. doğumda ise bir çocuğum olduğu için ne yata bildim nede kendime bakabildim hala öyle yim dikişlerim ağrıyor ve galiba yine enfeksiyon kapmış
MATA Mucize_istiyorum22 çok uzun sürmediği icin biraz yattım sonra da ebeler ayağa kalkmami sancim geldiğinde çömelme mi istediler yaklaşık bir saat öyle yaptım . ayin kacinda yapmıştınız
Dilaemrh MATA Gözünüzaydın. Allah hepimizi bir avazda sağ salim kurtarsın inşallah🤲 Allah sağlıkla analı babalı büyütsün bebeğinizi🤲🐣
1miniginannesi MATA Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. Birşey merak ettim. Bende ikinci doğumumu bekliyorum da ilkinde kızım 37+4 te doğdu şimdi de erkek bebek bekliyorum ama acaba gene erken mi sizin ilki ve ikincisi kaçıncı haftalarınızda oldu
MATA 1miniginannesi ilk dogumun 39.da yaptim cunju suyumda azalma oluyordu riske atmamak icin suni sanci ile baslatildi .2. dogumum ise 40+5 ti doktorum beklemeye gerek yok daha günün geçiyor artik dedi her doğum bir olmuyor ilk gebelikte suyum azalıyordu 2. gebelikte öyle birşey olmadı hiç