• Sağlık
  • dogumu zor gecenler,dikis acilmasi,ic dis dikis(normal dogum)😔😔😔

Ezgib canim ozel degilse iliskiye girdiniz mi agri felan oldumu birde vajinamda yuvarlak et parcasi var sizdede varmi acaba
    hilalcik canim muhtemelen dikislerinin atilmasi iyi değil ondan öyle bir et var doktor kontrolünden sonra o onay verince oldu cok az bir sizi oldu oda afedersiniz kuruluktan benim hep sag tarafimdaydi dikisim
    hilalcik benim de çok dikisim var ama iç mi dış mı bilmiyorum ilk 10 gün iki günde bir acillik oldum bı yandan dikiş acısı bı yandan kum döküyordum sürekli muayene oldum durdum dikişlerin olduğu yerden. Üstüne oturma geçer dediler emzirirken mecbur oturdum doğurmak zor doğum sonrası daha da zor 🤷
      hilalcik

hilalcik makat deligime kadar dikisim var 😄

hilalcik sen neden tendirtiyot la temizliomusun ki antibiyotik kullanmiosun hatta durumun çok hassas assagin maf olmuş senin iyice kadın doğum doktoruna gidicem demiştin daha gitmediniz mi?
        Ezgib sizde de kesiler olduğu gibi duruyormu?yani dikişler düştükdensonra ben sanıyordumki kesilen et birleşir ama birleşmemiş
          Hazemmirzam gittim cnm bakti vajinal fitil verdi kullan dedi adam bisey demedi altan bakti sadece distan bakti elleriyle o bile agridi gecmezse baska doktora git bisey anlamadim anlicagin o yuzden burdan soruyorum benim gibi olan vardir diye
          FSCMK dikiskerin dökülüyor iyileşmeye başlamış geçmiş olsun 🌸
            hilalcik 15 gün sonra tamamen dikişlerim ağrım herşey bitti ama hemoroid olmuştum ben şuan hala tuvalete çıkarken az zorlanmakta ağrı oluyor
            Ezgib Allah Allah😕aceba böyle bişey mümkünmü dikiş olsa bile et birkeşmeye bilirmi?
              Kelebegimmm benim dikisim tam 1.30 saat sürdü ve cok inceledi doktorum sağolsun
              Ezgib üstdekiler birleşmiş.iç kesiler bidleşmemiş🤷🏻‍♀️