Mucizeannisi Songul1107 Tek zayıf hamile kalan ben miyim diye ağladığım günler oldu bana sen çocuğu taşıyamazsın falan dediler ahh bir sürü laf .. 36 ile hamile kaldım 20 haftalığız 44 kiloyum 😊
Kizkalesi FSCMK kız sen 85 le doğuma gitmiştin demi ee kaç kilo verdin veriliyor mu bende 90 la falan doğuma gidicem sanırım 😅
FSCMK Kizkalesi 69 kiloya indikten sonrada 50 li kilolara inmem lazım çünkü evlenmeden öncede baya almıştım kilo 57 kiloya inmem lazım
Mervesnck Tubaliya bulntilarimsan oturu hep kusarak gecirdim 5 ayi onun etkisi de var cok kotuydu 33+5 hastaligiz 4 kilo almisim keske kilo alsaydimda kusarak aciyl gecmeseydi duyorum valla 🤣🧐
Evrem1 Gmzealty . Gmzealty 33+0 haftadaym. 68den 81e cıktım. Bende uçmuş olabilirim :) Ama bunun sebebi mide bulantisi ve istahsizlik yasamadigim icin hep yememle alakali. Birde hormon ilaclari cok kullandm ben gebelik oncesi. Tedaviyle oldu çünkü bebegim.Yemesemde hep kilo aldim.
Rabiatalan HGC biz kilo almadıgımızda bebekte almıyorsa sıkıntı. Ama ben almadım bebeğimin gelisimi iki hafta önde gidiyor. Doktor bu cok iyi dedi. ☺️