bsra18- Tubaliya 83 ile hamile kaldım 12.haftaya kadar 76ya düştüm şimdi 21 haftalık olduk 82 kiloyum 😌bu gidişle Doğuma yuvarlanarak giricem
Medusa6 32+4 48 kg hamile kaldım 63 kiloyum sebze ağırlıklı besleniyorum, et asla yemiyorum ekmek ve hamur işi de tüketmiyorum nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum 🤷♂️
duygu34 30. Haftadayım 11 kg aldım, başlarda hiç almamıştım sonra hızlıca aldım alış hızıma şok oldum hatta 😁 ama hiç önemli değil bebeğim sağlıklı 👯♀️😊
Ayazannesi Oğlumda 62 ile hamile kalıp 92 ile Doğuma girdim🤦♀️ 2 yıl sonra 55 kiloya düştüm şuan 4bucuk aylık hamileyim ve 60 oldum bende yine çekiniyorum ama korkmayın hiç veriliyor eksileri bile görüyorsunuz yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun🙏
Rukiye2709 Songul1107 kız 39 diye kilo mu olur ben 39 U hiç hatırlamıyorum 🙈 şaka yapıyorum en kıskandığım insan tipisin zayıflarrrrrrrr 😂 ben ve basenlerim çok mutsuzuz 35+6 yım 14 kilo aldım bende şuan 83 kiloyum
Mavilianne Tubaliya 13 kilo aldım doğum yaptıktan 3 gün sonra baktım 6 kilom gitmişti bile sorun yapmayın gidiyor 😂