Ozlem12 Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak gece 12 den sonra birşey yiyilip içilmeyecek mi su bile 😱
Deletedmom0098 Ozlem12 bende yaptrcamda öyle bişey duymadım sadece sabah aç karnına gidiliyor diye biliyorum
hunilimom Ozlem12 evet canım gece 12 den sonra birşey yığılıp içiliyor sabah sadece 1 bardak su içebilirsin
Esraygtf Ozlem12 bende yaptırdım da sadece sabah aç karnıma gittim. İçtikten 20 dk sonra kustum ama 😂
Ozlem12 Deletedmom0098 hastaneyi aradım bana 12 den sonra birşey yiyip içme dedi diye birde buraya sorayım dedim
BalDamlam Ozlem12 öZlemcim bugun yaptırdım sanah şeker yüklemesini. Gece 12den aonra birşey remedim, ama bir- 2 bardak su içtmm sadece. Daha fazla içme ama.
Deletedmom0098 Ozlem12 bende yarın gidecem allahdan en son 8 de yedim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Daha önce burdada böyle okumamışdım hiç sadece aç karnına gdildiğini biliyordum
MNursel 12 den sonra bana da birşey yeyip içme dedi. 3 saat de orda bekliyorsun. Sadece bir yudum su içmeme izin vermişlerdi canım . Ben zaten dayanamayıp sedyede uyumuştum orda.
ikraaa Sezaryan doğuma giriomssn gibi ne alaka anlamadım. 2. Gebeliğim ikisindede sabh aç gittim kan vermek için oda 🙄
Ozlem12 Yarın yapılacak bana şeker yüklemesi öncesinden arayıp bilgi alayım dedim gece 12 den sonra birşey yiyip içme dedi hemşire ama öyleymiş madem son lokmalarımı yiyorum 😀
Blackcloud Ozlem12 valla sabah ben de şeker yüklemesine gidicem inşAllah az önce ben de son lokmalarımı yedim😂
Ozlem12 Deletedmom0098 evet bende öğrenmiş oldum gece 12 den sonra yiyip içmemek yeterli allah yardım etsin ben azck acıksam tansiyonum düşüyor yarın allah yardımcımız olsun
miniknokta Ozlem12 benim doktorum su da içme dedi, çok zorlanırsan bir iki yudum sadece ağzını ıslatacak kadar dedi