Bayrakoglu69 Merve9090 tatbiki çıkardı canım 45 gün uzun bir süre . Yani bebek kısaydı 45 gün sonra öğrendiğinde nerdeyse bir buçuk aylık olurdu ve beta değerin. 2 bin 3 binlerde olurdu 🙏
Merve9090 Bayrakoglu69 Canım bir buçuk aylık olurdu diyosun ama benim.en son iliskim zaten 1 ağustosta oldu yani iliskiye girer girmez bebek olusmadigi icin bir buçuk aylik olmasi soz konusu degil bence benim merak ettigim sey 1 ağustosta iliskim oldu 16 eylülde kan testi yaptırdım gec döllenme olmus olsa bile 16 eylukdeki kan testinde cikar miydi bu yani
Bayrakoglu69 Merve9090 kuzum bende soruna cevap veriyorum son ilişkin 1 Ağustos ve 16 eylüle kadar 45 gün geçmiş , döllenme bu kadar uzun sürmez He birşey varsa da allah nasip ettiyse de kan tahlilinde hersey net çıkar 🙏
Bayrakoglu69 Merve9090 birşey çıkmadıysa zaten bebek yoktur demek canım . Kan tahlili en doğru sonucu verir 🙏
Pcoslubiranne Merve9090 daha nasil anlatabilirim sperm kadinin yumurtlamasini 4 gun bekler kadin vucudunda en fazla o da en fazla ayrica her iliskide hamile kalinmaz gunleri vardir.Gec yumurtlasaniz dahil bu 4 5 gun oynar .varsa cikardi gidin test yaptirin artik hamile oldugunuzu dusunuyirsaniz.
Pcoslubiranne Merve9090 arkadasim 45 gun onceki iliski de dollenme iliskiden 2 hafta sonra olmaz en gec dollenme 4 gun icinde olurVe ve 15 bilemeden 20 gun sonra test yaparsan cikar .Eger baska iliski olmamissa.Zaten adet olunmus nasil hamilelik olsun.
Bayrakoglu69 Evet canım ben şimdi önceki yazdığın mesajı dikkatli okudum 45 gün içinde adet olmuşsun , zaten bu durumda olmaz ama tabi hamilelik üstüne adet görende çok kişi var adet zannedip çoğu kişi yanılabiliyor 🙏 sen şüpheleniyorsan doktora git kan testinde hersey çıkar
Bayrakoglu69 Merve9090 bak adet olmuşsun o zaman içinde ama hamilelik boyunca kanaması olanlar var adet gibi bunu yaşayan çok kişi var . Öyle de olabilirsin umutlanma ama hersey bir ihtimal. Şüphen varsa Kan ver sonucu bir günde çıkıyor zaten hersey belli olur 🙏
Merve9090 Bayrakoglu69 Canım ben zaten gebelik istemiyorum hazir da degilim bunun için o yüzden bu kadar tedirginim bende zaten 45 gün sonraki testte olsaydi cikardi diye düşünüyorum ama geç döllenme yorumları beni tedirgin etti bu kadar
inci07 Lonelinesss kelebek12345 Bayrakoglu69 Ama arkadaşlar sağlıklı bir yerleşme kanaması ile regl kanaması arasında çok fark var.Benim de başıma geldi 45 gün regl olamadım ve değerde negatifti tarnusal kullandım sonraki ay hamile kaldım..tarnusal rahimi temizleyen güçlendiren bir ilaç bence
Bayrakoglu69 Merve9090 canım zaten 45 gün içinde ilişkin olmamış ve adet görmüşsün zaten gebelik mümkün değil ama binde bir insanların basına gelen şey sanada denk gelirse bi ihtimal olabilir ama korkma gebelik yoktur diye düşünüyorum yinede bi kan testi yaptır emin ol sağlık ocağına ver kanı 🙏 Arkadaşında dediği gibi yerleşme kanamasıyla adet kanamasının alakası yok renkleri bile Farklı yani bide lekelenme şeklinde olur o .
inci07 Merve9090 yerleşme kanaması peçeteye gelen lekelenme gibi birşey yani çoğunlukla çamaşıra bile geçmiyor ve en fazla 1-2 gün sürüyor.
Pinarrr0999 Merhabalar Bn 1 yıldır evlıyım 3 aydır korunmuyoruz. Adetım hep duzenli gelirdi bu ay 3 gun gecıktı kasık agrılarımda var. Kan testı yaltırdım0.5 cıktı. Goguslerım sıstı koku hassasıyetım var. Hıc hasta da olacak gbı hıssetmıyorum. Sızce 3 gun sonra tekrar kan testı yapsam cıkar mı?
Pinarrr0999 Merhabalar Bn 1 yıldır evlıyım 3 aydır korunmuyoruz. Adetım hep duzenli gelirdi bu ay 3 gun gecıktı kasık agrılarımda var. Kan testı yaltırdım0.5 cıktı. Goguslerım sıstı koku hassasıyetım var. Hıc hasta da olacak gbı hıssetmıyorum. Sızce 3 gun sonra tekrar kan testı yapsam cıkar mı?
Minishh Bayrakoglu69 Ne bende 2 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum 35 gün sonra ilk adetimi oldum ikinci adet olmayı bekliyodum adetime 1 hafta kala lekelenme oldu ve ben şüphelenip bugün yani adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım değerim 8 cikti sizce kimyasal gebelik mi?
Bayrakoglu69 Minishh bende yaptığımda 15 çıktı kanamam oldu, sonra ertesi gün bidaha kan verdik 10 a düşmüştü Buda kimyasal gebelik işte , Bellide sizde suan böyle sinirler yaşıyor olabilirsiniz , yarım tekrar kan testi yapın belli olur zaten 👏🏻
Esesennn kelebek12345 beenn👍 hatta ameliyat olacaktım kan testi yaptılar negatif çıktı 4 gğn sonra adetim vardı 2 gğn gecikince bir daha kan testi yaptırdım pozitif çıktı bu kez. Kan testinde çıkmaması geç döllenmedenmiş doktorum demişti