Bayrakoglu69 Minishh bende yaptığımda 15 çıktı kanamam oldu, sonra ertesi gün bidaha kan verdik 10 a düşmüştü Buda kimyasal gebelik işte , Bellide sizde suan böyle sinirler yaşıyor olabilirsiniz , yarım tekrar kan testi yapın belli olur zaten 👏🏻
Mucizeminik Merhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım ?
Rumik Eliffff merhaba 18 değeri iki haftalıksa 50 değeri daha büyük olur dimi 18 iki hafta için bana çok küçük geldi
Zsnbr kelebek12345 ya bu geç döllenme derken neyi kastediyorsunuz bn cidden aşırı bilgisizim ya kendime inanamıyorm 😂 bi kürtaj yaşadım 3 ay oldu korunmayı bıraktık adetim biteli 5 gün oldu işte O günden beri Bıraktm
Mina13 Sonsuzluk kan pıhtılaşması olabilir bende 7 haftalık düşük yaptm 2 aydan fazla yaşamaz zaten sulandırıcı iğne kullanilmazsa
Buse_124 NNeslihaNN idrar testiniz net bir şekilde pozif miydi benim 6 haftalık olmam gerekirken 5+1 göründü geç döllenme olabilirsiniz dedi ama benim adetten 1 gün sonra çift çizgi netti