Sonsuzluk kelebek12345 Amin insallh çok zor valla ben halen de atlatamadim doktorumu görünce elim ayağım bosaliyo😟😭
Sonsuzluk kelebek12345 Ayyy canim boşver en azindan cok sukur ki hasta oldun ya Rabbim büyüktür en önemlisi sağlığın
Sonsuzluk kelebek12345 Ya herkes çok öneriyo bnde nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama ibrahim saracoğlu nun soğan kuru var yumurta için sayfadakiler e sor herkes bilio
Tgbabrn Kızlar merhaba adetim 5 gün geçti erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan yaptım negatif çıktı ve sancım çok var belim sol kasığım adrt olacakmısım gibi çok ağırıyo ama hala tık yok . Kafam çok karışık bu durumu yaşayan varmı aranızda
Sedaveminikadam kelebek12345 benimde geç döllenme ama kan tahlilimde cıkmıştı.hemen test yaptırmıştım.keseyide testten sonra gördüler.ama kanda cıkması lazım.
Tgbabrn Sedaveminikadam çıkmadı 4 gün sonra yeniden kan vericem kafam çok karıştı adette olmadım tuhaf
Civcivimm01 Kızlar adetim 2 gün gecikti normalde 28 gün aralığında ya 1 gun gec yada erken olurum her hangi bir ağrı kesicide kullanmadım test yaptım negatif kan testi yaptım oda negatif 0.5 sızce gec dollenmemidir ?
Mlkemrecre kelebek12345 ben de geç döllenme yaşayanlardanım..15.günüme kadr idrarda kanda ultrasonda gebelik yoktu 15.günü sağlıkoacağına verdiğim kanda gebelik çıktı o sonucu almadan aynı gün idrar testi yaptım silik çıktı..size diyeceğim 15.gününüze kadar tedbirli olunuz doktor adet söktürücü ilaç veriyor kanda bişey çıkmazsa ben içimdeki sesi dinledim almadım kullanmadım ne zmn olursam olurum diye kendiliğinden olurum dedim ve bu süreçte ilşkiye ara veriniz tedbir için..kese görülmeden düşüğe sebeb olablir..Allah gönlünüze göre hayırlısını versin