kelebek12345 Sonsuzluk bnde ona gttm carsamba günü. İyi nir doktor. Evet ama anlamadı oda tam bi acıklama yapamadı
HandeKefelikk Haleasya canım adetimin geciktiği 15.gün test yaptım çift çizgi çıktı 4 gün sonra yaptığım da negatif çıkmıştı. Geç döllenme olmuş. 6 haftalıkken hem kese hem bebeği gördük
Haleasya HandeKefelikk ben 8.haftadayım ama doktora göre 6. Haftadayım şuan ama keseyi gördük içi boş du 10 gün sonra gel dedi
kelebek12345 Sonsuzluk olmadım canmya hala bnde adet sancısı gibi arada geliyo. Gögslerm agrıyo ama hala tık yok
Sonsuzluk kelebek12345 Ayyy canım rabbim şifa versin insallh ya stres yapma ben stres yapınca adetim çok gecikiyor😞
kelebek12345 Sonsuzluk ya sters yapmıyorm vala. Gelsn adetm artm istyorm. Bugn çzellkle cok hastaym. Neden blöyorm belim agrıyo vucudmda kırgnlk var adet sancısı gibi sancı cekiyorm
Sonsuzluk kelebek12345 En son ne zamn test yaptin canım ya bi daha kan testi yap bence belki de ni mucize olur🙈😍🤗
PembeLia kelebek12345 Benimde öyle olmuştu canım ne testte ne kanda çıkmadı sinir adet olurum diye bekledim adette olmadım tekrar kan verdim hanile olduğumu öğrendim.
kelebek12345 Sonsuzluk pazartesi cok müsait olamıcam ama haftaici yaparm. Artık hastaneye git gel cok yoruldum inan ki. Hep negaitf hep olumsuz. İdrar testi yaparm belki 😔