SevincDeniz1 Demetgnby_44 36.haftamda bana da 2605 gram dedi bana az geldi ama doktorum gayet güzel haftasiyla uyumlu dedi
Balyanakk Gozde5354 oh maşallah tombik bebişmiş seninki 😊 buarada burdan da tanıdım sizi Instagram dan takip ediyormuşum, güzel evinize güzel bebek geliyor demek hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🤗🌸
Mutlulu Demetgnby_44 ya canım etrafımdaki insanlar beni o kadar sinir ediyo ki bu durumda. Cidden sürekli bebeğin kilosuyla ilgili yorum yapıyorlar şu kiloyla doğar bilmem ne yani çok geriliyorum isteyen istediğini desin
Demetgnby_44 Nur___ hı tmm cnm saol ya özelin ultrasonuyla devletınde fark edıo demekkı cunku özelde 10 gun önce gıdıo görünüyo
Ps15 Demetgnby_44 Gayet normal çok değil bence benimki de 34'te o civardı normal gelişimi iyi demişti doktorum.
BirVeraAnnesi35 Demetgnby_44 bende o tarihte 2790 çıkmıştı boyuda 48 cm di ama 2 hafta önde yaşıtlarından demişti bnce normal seninkide
Demetgnby_44 BirVeraAnnesi35 insallah öyle olur ya aklıma takılıo kılosu kılolu olsun zayıf olmasın küveze alınır dıe korkuyom
BirVeraAnnesi35 Demetgnby_44 yok canm öyle düşünme beslenmene dahada dikkat et son haftalarda et balık süt ürünleri yemeye özen göster