Demetgnby_44 Kızlar bugun kontrole gıttım sancım çıkmadı nst de bebegın kılosu 2580 cıktı sızce normal mı yoksa yuksek mi
defne55 Demetgnby_44 bebekten bebeğe değişiyor bu durum canım kimi bebek için fazla kimi bebek için normal doktorun bisey demedi mi
rukiye-02 Demetgnby_44 gayet normal bana da 2600 dedi doktor birde bunlar kesin rakamlar değil - +300 değişebiliyormuş
defne55 Demetgnby_44 doktor normal dediyse bazılarının dediğine bakma canım benimde bebeğim bir hafta önde gidiyor doktorum ne derse o önemli benim için millete bakma
Gozde5354 Demetgnby_44 büyük mü ben 33 de gittim 2700 dü 🙈 35 haftayım şuan 3 kiloyu geçmişten her halde yani evet kilosu fazla benimkinin 2 hafta ilerden gidiyor bence sizin ki gayet normal
EAK Demetgnby_44 çok büyük diyenlere selam söyle 34+3te 2750ydi benim oğlan.Ama dengeli bi iriliği olduğu için korkulacak bir şey değil.Sen de takma kafana insanlar hep konuşur...
Mutlulu Demetgnby_44 ya canım etrafımdaki insanlar beni o kadar sinir ediyo ki bu durumda. Cidden sürekli bebeğin kilosuyla ilgili yorum yapıyorlar şu kiloyla doğar bilmem ne yani çok geriliyorum isteyen istediğini desin
azizeguneyy Demetgnby_44 bende doğurmak istiyorum 35+4 haftalığız :( görme kaybı yaşıyorum çoğu hamilelikte oluyomuş ama benim ki çok fena :(
Eceyavuz azizeguneyy bende de gorme kaybi oluyor doktora sormayi unuttum bugun bardagin uzerini bile göremiyorum şişeden bardağa su dökemiyorum
azizeguneyy Eceyavuz ay valla bu konuda yalnız olmadığıma sevindim çok korkuyorum kalıcı olacak diye benim gözlerim karardı bulanık görüyorum renkleri karıştırıyorum
azizeguneyy Eceyavuz yok bende daha sormadım ben burda sordum post açığ çoğu gebe yaşamış bu yaşadığımızı ama doktorada soracağım
defne55 Gozde5354 seninkide fazla büyükmüş bacim😂😂😂 ben 32 de gittim 2050 gramdı 1 hafta da önde gidiyodu seninki kaç hafta öndedir allah bilir 😂😂 maşallah tosuncuğa sağlıkla doğsun inşallah 😘❤
Balyanakk Gozde5354 oh maşallah tombik bebişmiş seninki 😊 buarada burdan da tanıdım sizi Instagram dan takip ediyormuşum, güzel evinize güzel bebek geliyor demek hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🤗🌸