Ozlembln 11+5 te kıza benziyor dendi , 15.haftada erkek olduğunu öğrendik.iki kızım var hala yanlışmış gibi geliyor bana ,inanamıyorum 🤭
nahirci6041 Sedakemali ben canımm 😂😂 önce erkek dediler sonra 20.haftada kızımın olacagını öğrendık detaylıda da kız dediler canım :)
Kbra7777 Bende iki gün önce öğrendim 16+2 yim erkek dedi doktor değişmez herhalde 😊Alışveriş yapmaya korkuyorum
Poncikveannesi Sedakemali kocaman çikolata yiyip gittim yine döndü arkasını yine totosunu görüp geldik 16.haftamda yani haftaya 3lü testim var umudumu oraya saklıyorum 😂😂😂
Egefe Sedakemali banada 12 haftada erkeğe benziyor dedi 17 gittim göstermedi 21 haftada buhün gittim %100 erkek dedi Cuma’da ayrıntılıya giricem 3. Oğluş geliyor ☺️☺️
Gabis Sedakemali 12 haftada erkek çıkıntı var dediler moralinizi bozmayın 16+2 de kızım olacağını öğrendim çok şükür 🙏🏽 12 haftada çıkıntı her bebekte oluyor o çıkıntı düzse kız dikse erkek oluyor
Hikayem3 Banada 14. Haftada ustten goremeyince vajinal bakti kesindir erkek dedi 3. Oglumu bekliyorum haftaya detayliya giricem
Glsh17 Sedakemali tatlıya birazdan fazla düşkünüm normalde 😅hamileliğimden dolayı azalttım pek sağlıklı olmadıgı için kontrollerede çoğunlukla aç karnına gidiyorum ne olur ne olmaz diye
Deletedmom0810 Glsh17 evet ben doktorun odasına gireceğim saniyeye kadar yedim direk ultrasonda hareketliydi yani bir saniye yerinde durmadı ve daha 12 haftalık 5cm vücuduyla bizi şaşırttı yani 😂
Hazalgolbasi Hazalgolbasi erkek demisti 12.haftada 16 da kız dedi 😀 emzik zincirimi bile yaptirmistim yalan oldu😁
Glsh17 Deletedmom0810 o kadar çok hareketliydi ki ve bir o kadar da iyi saklamıştı bacakları ile cinsiyetini 10 dk rahat baktık ve açmadı bacaklarını ve ögrenemedik ama çok şükür sağlıklı 😅😅
Deletedmom0810 Glsh17 yaa çok sevindim hareketli olması çok güzel bi mucize gibi geliyor insana izlerken 🙈 biz 20-25 dakika baktık sonunda Doktorumuz görebilmişti 😇