Nigdelianne Bebeğinizin kilosu kaçtı? Ve siz bu haftaya kadar toplamda kaç kilo aldınız merak ediyorum😊
Vildann38 Nigdelianne bebeğim zayıf kalmıs 29 haftada 1.150 grdı bende 6 civarı kilo almıstım şimdi 30.haftadayım bakalım İnşaAllahh güçlenir ☺️☺️
Evinanne Nigdelianne 29+2 yim canım en son 27 haftada gitmiştim o zaman bebeğim 1059 gramdı bende 62 kiloydum🥴 52 ile hamile kaldım
Aminem2020 Nigdelianne ben 29.haftaya yeni girdim 28+1olduk bugün ben çok kilo aldim yazmaya utaniyorum😂 bebeğimde dün 1233gr dedi doktor sizinki kaç?
Beyzanurlina Nigdelianne 28. Haftada 1350 gramdı kuşum 31 haftalık olduk 2 kilo olmus toplamda 12 kilo aldm 🙈
Nigdelianne Vildann38 bende 29. Haftadayım 1200 gram dedi bana da gelişimi bundan sonra daha iyi olur inşallah. Inşallah iyi olurlar
Vildann38 Aminem2020 utanma canım verilir nasılolsa yeterki sağlıklı olsunlar☺️☺️ Hem zayıfsan çok alman normal 😊
Aminem2020 Vildann38 amin insaAllah canim biraz kilom var ama boyum uzun olduğu için göstermiyorum pek bende kendimi öyle avutuyorum😊 hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız insaAllah evlatlarımızı 😙
Nigdelianne Hande3636 aa günümüz aynı benm de 29 bende bugün geldim hastaneden 1200 gram dedi sizinki iyimis maşallah
Beyzanurlina Nigdelianne fazlası iyi deyil kuşum saglıklı olsunda doguma gelince zorlar ınsanı valla napcaz blmıyom pekmez kasarlı tost yiyom genelde 🙈💪🏻
Hande3636 Nigdelianne size de maşallah canım tam kilo aldığı haftalara geldi Bebekler benim ki önden gidiyor sizinki tam haftasıyla uyumludur. Bir de makat geliş inmiş sizinki dönmüş mü?
Nigdelianne Beyzanurlina bende bugün fazla olsa daha mi iyi dedim bugün nstye falan gönderdiler böyle giderse ciğer geliştirici de yapılabilir dedi
Nigdelianne Hande3636 aynen tam günü gününe cıktı bugün. O yüzden de doktor ciğer geliştirici yapılabilir dedi. Nstye girdim inşallah sonrasında gerek kalmaz.🙏🏻 benim de makat gelis 26dan beri