_vesileaksoy Hastaneden selamlar 👍 bulantilarim kusmalarim durmayinca yatış aldım . Serum yiyorum bol bol .
damlac Mayıs sonu haziran başı gibi görünüyor doğum. 7+5 deyiz. Çok kaygılıyım kızlar, her gün gidebilsem gideceğim doktora. Geceden beri sağ bel ve bacak ağrım var. Sabah doktora yine yazdım akşam yine gidiyorum. Doktorumda alıştı artık 😂
Musel damlac bende 7+2 yim benmde kasık ağrım var ama rahim büyüdükçe ağrı olurmuş cumarteside ben gidicem kalp atışlarını dinlemeye en son 4+5 de gitmiştik şuan ne durumda bilmiyorum 😂
Elifffatih damlac boşuna stres yapma sürekli çok çeşitli ağrılar yaşacaksın. Magnezyum al iç. Kızlar bu postu takibe alın konusuruz hep çok grup açılmasın
demet35 Junier123 aaa benimde 3,4 mayıs hemde düğünümün olduğu gün inş sabırsızlanmazda zamanında gelir :)
Unlcsk Bizde Mayıs sonu Haziran başı inşallah. Tansiyon düşüklüğü yaşıyorum biraz çarpıntı. Sizde de oluyor mu
Meralll Benim de Mayıs sonu gibi görünüyor nasipse. grip oldum , çok fenayım 😔bir yandan da sabah bulantıları var.. onun dışında çok şükür iyi gidiyor
Yelz_91 Bizde 9 haftalık olduk kızlar normalde 20 mayıs ama bebeklerim ikiz olduqu için dr erken alacağız diyor ... nisan sonu mayıs başı gibi doğumumuz olacak nasipse 🥰
Tansumm Merhaba 10+6 yiz Mayis basi gibi gözüküyor 16 aylik kizim var ona hamileyken cok rahat ve iyidim ama busefer herseyden tikainiyorum ve yedigimi kusuyorum 😥