Deletedmom19 Bernagurses kasıklarımda oluyo arada bir benim mide bulantılarım var hala kusuyorum sen de durum nasıl
Bernagurses Deletedmom19 sabah bulanti oluyo ama kusmuyorum. Tansiyonum hep dusuk uyuşuğum 😀 belim acayip agriyor
Deletedmom19 Bernagurses Ben hala kusuyorum canım😔 zor yemek yiyorum mızmız çocuklar gibi oldum yataktan kalktığımda YÖK bi o kadar da tembel oldum
Cansummm 10+1 tahmini Doğum 1 ekim Allah kısmet ederse🙏🏻🙏🏻😁 ama bende sezeryan olacağım. Bebekte maşallah 4-5 gün önden gidiyor eylül 20 den sonra hayırlısı ile gün verirler heralde
Betussss BarBeyzazer amanınn😍Sağlıcakla gelsinler inşallah bakımındada Allahım kolaylık sağlasın sana 🤗
Betussss Minnaksercecik martın 20sinden snra doktora gidicem canm ama ikiliye girmeyi düşünmüyorum eger sadece bebeğin down sendromlu oluşuna bakılıyorsa,aldırmayı düşünmediğim için girmekten vazgectm canım
Ayse13 Betussss bende çok kararsızım ama yaptırmazsamda içim içimi yer yaptırcam galiba bugün toksoplazma sonucumuz negatif çıktı onda bile çok korktum 😐😐
Minnaksercecik Betussss ya canım rabbim herşeyi en iyi bilendir ben gireceğim ama tabi rabbime emanet bir şekilde girer çıkarım duam herkese rabbim bütün hamilelere sağlıklı hayırlı evlat versin çoğu girmiyor ya bende mi girmesem dediğim oldu 🤔🤔
Betussss Seherrr kız seher kaç gündür aklımda sen vardın,eger o düşündüğüm seher sensen tabi🙈İlk zamanlar doktor mol gebelik diye sürekli söylüyordu o seher senmiydin?