Deletedmom0810 Ltfy gerçekten önemli isim ya insan çok kararsız kalıyor o kadar güzel isimler var ki ben de Osmanlı dönemi isimlerini çok beğeniyorum ama eşim çok zor beğeniyor bu da zorluyor beni 🤦🏻♀️
Ltfy Deletedmom0810 bide eşin de istemesi önemli haklısın ben çok korkmuştum buradaki postları okurken kesin bizde isim konusunda zıtlaşıcaz Die Allahtan ki ben bi liste yaptım eşimede dedim sende yap sonra oturduk hangisi kulağa hoş geliyor bir bir elemeye başladık anlamlarına da beraber baktık oda kendi seçtiği isimleri elemeye başladı elimizde kala kala 2 isim kaldı bi süre kızımıza hangisi kulağa hoş geliyor Die seslendik hangisine sıcak bakıcaz Die biri ağır bastı sizde bu taktiği deneyin valla güzel oluyor🤗
AysenurYahya Zynpsft Çok seviyorum Leyla ismini. Gece demek anlami, biliyorsunuzdur. Bir de onun çoğul hali var: "Leyal". Bebeğim kız olsaydı kesinlikle bu ismi koyardım. Sağlıkla gelsin Leyla'nız 💕
Naz5558 Hanımlar sizce Rana ismi nasıl? Bazı yerlerde çeşitli manalar var ama asıl anlamını bulamadım tam olarak. Nasip olursa kızım olucak ☺️
Masalefsa Deletedmom0810 ben rüyam da görmüstum hamile kalmadan önce ismini efsa ydi efsa masal koyacam :)
Didi6 Masalefsa Efsa büyücü, hileci demek canım. Nette cennet ırmağı yazıyor fakat bu tamamen uydurulmuş bir anlam. Yine de sen bilirsin tabi. Sadece bildiğimi aktarayım dedim. 😊
Hzr_7714 Masalefsa Biz efsayi cok begenmistik ama anlamin efsundan geliyor yani sihir büyü demekmis. Soylenmesi cok guzel. Bazi yerlerde cennette bir irmak gibi biseydi sanirim yada oyle biseyler unutmus olsamda suan. bu sekilde yaziyor ama detayli arastirmalar sonucu anlaminin sihir buyu oldugunu oldugunu ogrenip vazgecmek zorunda kaldik.
Masalefsa Didi6 evet bende nette baktigim da öyle geçiyor ama rüyam da gördüğüm için bu ismi düşünüyorum ki hamile kalmadan önce görmüştüm ve kızdı efsa die sesleniyordum :)
Gurbetci93 Deletedmom0810 kizlarimin ismi Elif Mira Ucuncuyede allahin izni ile erva koymayi düşünüyorum