online_mom Gizemm_16_27 beliz ismini bende düşünüyorum.iz işaret dışında bildiğiniz bi anlamı varmı acaba 🌸
Deletedmom0810 online_mom ben de iz olarak biliyorum dünden beri her yerde denk geliyo beliz ama anlamıo galiba 😂
Dmce Deletedmom0810 valla bende AFRA koyucam kizimin ismini ama esimde NiSA olsun dedi cok kararsiz kaldim bu isimler hosumuza gidenler suan saanada fikir olsun
Bnr Dmce benim de ikiz kuzularım olacak nasip olur ise Afra ve Duha koyacağız ama herkes tepki gösteriyor telaffuzu zor DİE inşallah etkilenmeyiz :) bence güzel
mavera Deletedmom0810 cinsiyeti belli oldu mu maşallah hayırlı olsun canım 😍 Benim hoşuma gidenler Amine, Bahar, Yüsra, Hüsna, Ela, Badenur...
Balimkiz Deletedmom0810 Defne balım düşünüyoruz aslında tek başına balım koyacaktım ama herkes ilerde arkadasları dalga geçer falan dedi o yüzden Defne balım düşünüyorum
Srybzdgn Allah nasip ederse benimde bir kızım olacak inşallah 🙏🏻 Henüz karar veremedik isim konusunda ama Araştırırken en çok anlamlarının güzel olmasına dikkat ediyordum umarım seninde beğendiğin olur içinde 🙏🏻☺️ Amine , Bera , Şeyma , Erva , Hayrunnisa , Hümeyra , Mehlika , Zümra , Hafsa , Hüma , Hifa , Meva , Edibe , Zehra , Tahire, Tenzile 🌸
Ltfy Son ana kadar kaçtığım çıkmazdı 🤦 değişik isimler yok malesef değişik olsun Die anlamları Ermenice hiç bi anlama gelmeyen isimler var ben ilk başta lilya istedim ama malesef anlamını beğenmedim lidya vardı oda komşum köpeğine koymuş o ismi eledim mahpeyker Die severdim kızımı😍👼 bana kalsa Mihrimah ta güzel isim ben biraz Osmanlı eski naftalin kokan isimleri severim ama sonuçta ilerde bi öğretmen bi doktor vs bir mesleğe mensup olsa biraz modern oldun istedik ipek ve defne arasında kaldık eşimle. Çift isim çocuğu da büyükleride ikilemde bırakıyor herkes beğendiğini söylüyor 🤦 sonuç olarak bizim kızımızın ismi Defne olacak inşaallah😍🙏💞 çok dertli olduğum bi konu olunca resmen içimi döktüm 🤗
online_mom Ltfy defne yeğenimin,ipekte kuzenimin kızının ismi 🙏 bence ikiside çok güzel kesinlikle bende isterdim bu isimleri 🌸
Deletedmom0810 Ltfy gerçekten önemli isim ya insan çok kararsız kalıyor o kadar güzel isimler var ki ben de Osmanlı dönemi isimlerini çok beğeniyorum ama eşim çok zor beğeniyor bu da zorluyor beni 🤦🏻♀️