Mervesbaby Kupik 12 de ikili teste gittiğimde doktorum cinsiyetle ilgili hiçbirşey demedi çok erken daha dedi 13+6 sa tekrar gitiğimde erkek dedi 23 haftalığız oğluşum geliyor yanılmadı :)
Kupik Shr68_ orası öyle tabi önemli olan sağlıkları maşallah rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin canım benim
Minik_fasulyem Kupik 14 haftalıkken kız dendi. 16 haftalıktan sonra gittiğim bütün doktorlar erkek dedi. Yanılabilirler yani. Sizin içinde erken daha bence. 😊
Kupik Minik_fasulyem aynen daha erken herşeyden önce sağlığı önemli tabi ama işte insan merak ediyor rabbim o günleride kucağınıza almayada nasip etsin sağ saglim
Momdilay 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 14. Haftada %99 erkek dedi şimdi 16 haftalık olduk haftaya kontrole gitcez inşallah değişmez çünkü kendimizi ona alıştırdık☺️
Minikprensesinannesi Kupik Genelde 15. Haftadan sonra kesin net söyleniyor ama ben 13. Haftamda öğrenmiştim 🥰 3 farklı doktora gözüktüm hepsi de aynısını söyledi 😊 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥️
Bebegimm_20 Kupik kızlar bacaklarını kapatabiliyormus. Daha nazlı oluyor diyolar. Ama istisna olarak geç gösteren erkek bebeklerde var