Kupik Kızlar merhaba ben 10+1 günlüğüm bebeğinin gelişimi 5 gün önden gidiyor 11+3 günlükken hastaneye gideceğim kontrole sizce cinsiyeti öğrenebilir miyim????
edamutlukinali Kupik 14. Haftada kıza benziyor 16. Haftada muhtemelen kız 20. Haftada kesin kız dendi 😊
Gozdeakan Kupik bende 12. haftada gitmiştim.Fakat doktorum emin olmak adına gördüğü halde söylemedi.Garanti olması açısından 14. hafta gel dedi.Erkek olduğunu söyledi.Bence de değişiklik olmaması adına en iyisi 14 ve sonrası gidilmesi.
Pinarrrr Ben 3 bucuk aylıkken ogrendim canım kimi.gösteriyorkimi göstermiyor benimki erkek olduğu halde sakladı kendini
Mavi1453 Ben dün gittim 12 haftalık idi ama belli deyil dedi kesin sonuc için 16. haftayı bekleyelim dedi
zelis63 Kupik canm ben şimdi 16 haftalığım 10+6 da kıza benzetildi ben yurt dışında yaşıyorum burda kan testi veriyosun 2li diyorlar Türkiye’den bide 12. Haftadan sonra %100 doğru oranda cinsiyet testi yapıyolar 12. Haftadada onu yaptırdm erkekmiş canm
Delice_zeytin Tgbatem ya epey olmuş yazalı ama doktor size 3 paralel çizgi görüyorum demişti dimi ? Ona rağmen erkek mi oldu 😀
Balimkiz Kupik 11+5 te kıza benziyo dedi 16 da kız dedi cuma günü tekrar gidicem değişmeyeceğini düşünüyorum daha inşallah bakalım ☺️
Shr68_ 5.30 veya 6 aylıkken galiba yurt dışında yaşayınca böyle hatta benimki ikiz 33 haftalık olduk diyer bebeğimin cinsiyetini de 31. Haftada öğrendik 😂 bakalım sağlıkla gelsinler de o bize yeter
Kupik Shr68_ orası öyle tabi önemli olan sağlıkları maşallah rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin canım benim