ShrBkr Umutlubirkadin 25+3 üz karnım 1 çıktı remn biranda 3-4 gün önce şok oldum nasıl büyür bu kadar aniden diye🥰 24+1 de detaylıca girdim 725 Gr 31 cm di oğlum masallah🙏iki hafta sonra kontrolum var bakalım ne kadar oldu çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki 🤗kan ilacı balık hapı kalsiyum magnezyum kullanıyorum diz kapaklarım çok agriyorrrrr
Ozdenoz Zumrutcelebi Evet yaptırdım yine çok yüksek çıktı , yarın diyetisyene gidicem diyetle takip edilecek 2hafta insallah sınırda tutarız da insüline gerek kalmaz😞
Seda_123 Umutlubirkadin Bende 26 haftalık oldum bugün benimde karnım sertleşiyor ara ara ama bi kaç saniye sürüyor doktoruma söylemedim bunu pek rahatsız etmiyor beni çünkü 😁 2 gün önce gittim doktora 25+5 te 833 gram 33 cm di 😁Şeker yüklemesi istemedi doktorum gerek yok sadece sağlık ocağında açlık tokluk şekerine baktır dedi birde indirekt coombs testi istedi eşimle aramda kan uyuşmazlığı olduğu için bebekle benim aramda var mı bakılacak
Minigimveben Ozdenoz canim kac cikmisti senin ben de ilk yaptirdigimda tokluk 160 cikti cumartesi tekrar ikinciyi vericrm insallah yuksek cikmaz
Sedolii Umutlubirkadin bizde kızçemle 25+6 yız inşallah ocak annesi olarak şimdiye kadar çabuk geçen zaman bugün itibariyle 99 gün kalması zaman geçmeyecek artık demenin başka bi yolu sanırım 😂 inşallah çabucak geçerde sağlıcakla alırız kucağımıza🥰🥰 benim bal kızımda öyle canım bazen aşırı hareketli bazende çok durgun ama doktor normal olduğunu söyledi bende endişeliyordum hep sonra bi tekmesini hissedince dünyalar benim oluyor 🥰🥰 bu arada bende kan ilacı ve troit ilacı kullanıyorum☺️
Ozdenoz Minigimveben İlk 50ml yükleme yapıldı sınır 140 tı 182 cıktı Bugün 100ml yükleme yapıldı Açlık 79 1.saat 194 2.saat 195 3.saat 171 çıktı benim Önce diyetle takip edilecek😞
Nurane001 Merhaba arkadaslar.22 haftayim sukurler olsun .akinti oluyormu sizdede.Normalmi olmasi .her kesde oluyormu nolur yardimci olunuz
Prettymomy Umutlubirkadin aynıyız canım, benimde 26+4 oğluşum... bugunde kontrolden geldim hatta😊 dediğin gibi bazen çok hareketli bazen sakin😊
Duygu19031903 Bizde 27 bugün😂 çok kasık ağrılarım olıyor. Bebeğim bas asağı duruyormus bendede baskı oluyor yatarken idrarımın geldiğini hissetmiyorum ayaketayken hep var gbi🤔 bu arada serklajlıyım ama yatmıtorum önlem amaçlı olduğu için. Mide ağrısıda nedense oluyor ve yediklerim afedersiniz ağzıma geliyo
Zuzum_20 Umutlubirkadin merhaba canım bende 26+2 gunluk hamileyım 🤗benım de bazen çok haraketli oluyor kızım bazen sakin benımde öyle 😊😊pazartesi gunu bende kontrole gıdecegım 21+5 gunlukken gıtmıştım en son 27 cm 500 gramdı bakalım pazartesi nasıl kızım 😊 sertleşme olmuyor bende sırt agrısı ve miğde yanması ıle basım dertte bır haftadır 🙄
Minigimveben Ozdenoz benim de ilk 50ml yuklendi 160 cikinca cumartesi de 75ml yuklenecek.senin de insallah igneye falan gerek kalmaz yediklerimize dikkat edicez artik biraz daha rabbim daha beterinden korusun🤲
Ngrs Umutlubirkadin Merhaba ben de ocak annesiyim mi demeliyim annesiydim mi demeliyim bilmiyorum gebelik Zehirlenmesi teşhisi Kondu tansiyonumun durumuna göre hareket edilecek umarım sağlıkla zamanında gelir bebeğim yaniii umarım ocak annesi olurum🙏🏼