Baklava Umutlubirkadin Geçen senenin ocak anasi da ben 😅 o heycanlar o bekleyişler 😊 sipa simdi 8 bucuk aylik 😅 Simdi mayis sonu anasi olucam tekrar 😊 Rabbim hepinizi yavrusuna saglikla kavustursun.Hayirli evlatlar olsunlar ins.
Sdagllce 26 haftalik olduk. 1 haftadir Biraz fazla yurudugum zaman alt tarafimda agri oluyo( vajina solunda)yurumemi zorlastiriyor adim atamaz hale getiriyo beni 😔doktora gittim ama bebek buyudugu icin olabilir dedi. Var mi benim gibi bu durumu yasayan kizlar cok zorlaniyorum 🥺
Dmce Sdagllce bende ayni durumdaydim kitlenip kaliyodum resmen baskidan yuruyemiyodum bebegin basi asagida dedi doktorum erken donmus galiba o yuzden baski hissediyosun ama korkulacak birsey yok demisti
Deletedmom6 Umutlubirkadin Merhaba 27+2 haftalığız bu aralar ağrılarla fln savaşıyorum enfeksiyon ilacı kullandım ama geçmedi benim kinin hareketleri gayey düzenli ve iyi arada benimde sertleşme midir bilmiyorum ama göbeğimin çök şişiyor fln çok yemektenmidir sertleşiyor mu bilmiyorum
Dmce Sdagllce valla hic bilmiyorum yani doguma kadar cok fazla pozisyon degistiriyomus ama bol bol dinlenmekten baska cozum yok hem bebegin agirligi yani kafasi orda hemde yercekimi rahmin agirlasiyo artik normalmi ilk gebelik bende tam bilmiyorim ama agrin oldumu otur bi koseye dinlen sonra devam et yapican islerine
Nehirkaya25 Umutlubirkadin 25+1 iz canim kilosu iyi bizde bazen cok hareketli bazen ses cikarmiyoz😂 ben cok yorulsam yada usutsem karnim sertlesir doktora hic söylemedim
Sdagllce Nehirkaya25 yaaa demekki sadece ben degilmisim🥺umarim en kisa zamanda gecer agrilarimiz 🤦🏼♀️🙏🏻
0biranne 28+2 hafta hareketler bu hafta düzene girdi sayılır yinede sessiz takıldığı zamanlar oluyor tabi kilosu 27+3 de 1300 gr di oğlumun biraz önden gidiyormuşuz
Ozdenoz Bende 26+1 haftadayım. Dün kontrolümüz vardı 1.000 gr olmuş bebeğim, şekerimde biraz yüksek çıktı. Burda ki bebeklerin kilolarını okuyunca benimki biraz fazlamı diye geçirdim içimden, inşallah şekerden dolayı fazla değildir😞 doktor kilosu için normal dedi ama evham yaptım şimdi sonraki aylar için
Gulfem07 Ozdenoz benimde aynı şekilde ama şeker çıkmadı biraz fazl yemiştim sanırım o yüzden korkmayın bir şey olmaz benimki daha fazla sizinkinden 1045 mıydı 1068 mi tam hatırlayamadım.