mfrb1 Kızlar dün doktor değerimin 24,5 olduğunu söyledi az önce de benden kan geldi ve regli ağrım gibi karın ağrım var normal mi korktum eşime söyledim o da şimdi yolda doktora gidelim dedi de böyle normal mi çok korkuyorum kahverengimsi kan
simgeninannesi mfrb1 Pek çok sebebi olabilir. Üstüne görme kanaması, yerleşme kanaması... Kahverengi kan genelde eski kan oluyor ama bilemedim. en iyi cevabı doktor verecektir.
Pnrbtr mfrb1 değerin 24tü ama. Tekrar kan ver bence özelde. Ya da acilde bi doktora git o zaten ister tahlil. Bizi de haberdar et. Allah bebeğini sana bağışlasın.
Necla_Y Bende cuma günü değerimi41 le öğrendim gebeliğimi cumartesi kanamam başladı hemen acile gittim değer 57 olmuş takip edilecek denildi pazartesi tekrar kan verdim 91 çıktı o doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm değerin düşecek dedi bugün tekrar test yapıldı bu defa 230 olmuş değerim.. Hemen başka doktora gittim kimyasal gebelik geğil değerin güzel yükseliyor haftaya çarşambaya kadar takip edecez 2000 çıkınca keseye bakarız dedi ama kanamam devam ediyor inşallah bebeğim beni bırakmaz😢😢😢😢😢
mfrb1 Sedaa4 evet keşke doktor yarın belli olur falan diyince bende kaldım yarın gideceğim artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️