Arzuu35 Bebegin bi yerde toplanip orda uzun sure durmasi sanci olduguna isaretmidir ? Dogum yakin mi acaba??
Mugeboz1 Arzuu35 kaç haftalıksınız ? Son haftalar da sıklaşıyor cünkü Benim son 1 aydır sürekli o şekilde ama bir sorun yok , bekliyoruz hala 38+2 :)
Kevser_29 Arzuu35 ben de 32 haftaligim bizim kız da bi yere toplaniyo resmen karnimda tümsek oluşuyo 5 sn falan suruyo sonra normale dönüyo ben normal diye biliyodum doktora sorsam mi acaba
cansn99 Arzuu35 valla ben kaç haftadır yalancı sancı çekiyorum dün doktorum muayene etti 1 cm açılmam var ekim sonu dedi yani 40 haftayı görcez demek ki🙄
defne55 Arzuu35 35 haftaligim sancım yok yani ben bisey hissetmiyorum ama şu iki üç gündür bebek toplanıyor ve kasiklarima doğru kasiliyorum yani kasildigimi hissediyorum bakalım ne olacak siklasirsa gidicem doktora bende
Arzuu35 Kevser_29 bazilari sanci olduğunu soyluyor o yuzden bende tam bilmiyorum yarin benimde kontrlm var sorucam doktora
Mugeboz1 Arzuu35 benimde sancılı oluyordu, erken doğacak herhalde dedim ama olmadı . Vücut hazırlık yapıyor
AyseTugba22 Kasılmaymış doktora sordum son haftalarda olurmuş eğer kasılma olup aşağıda da ağrı hissedersiniz 10 dk da 5 dk Bi olursa doktora gidin o sancı oluyor
Alpi Kızlar ben de bugün tam 37 oldum. 35 ten beri aynı şeyi yaşıyorum sanki karnımda toplanıyor iyice sertleşiyor ve nst de ne zaman bu sertleşmeyi hissetsem sancı olarak çıkıyor. Doktoruma sordum bebeğin hareketi mi yoksa sancı mı diye sancı dedi. Sanırım rahim kasılıyor ve gevşiyor Doğuma hazırlık yapıyor :)
Arzuu35 Alpi benimde 10dkda bir sertlesip iniyor bu dogum sancisimi gtsemmi hastaneye asagiya baski da var