Rmyssucu Arzuu35 vala doktorumdan çok memnunum ama doğuma iki gün önce arkadaşım iki bin TL verdi ne adamakıllı odası var ne de özel gibi yani devletten farksız o kadar para boşa gidicek ameliyathane gidiş gelişi sıkıntılı falan
Mrverdem Rmyssucu doktoruna göre değişiyormuş medine hanım için 3000 dediler. Diğer yerlere göre uygun geldi bana.
ezoterik Walla bana bu hastane olayindan fenalik geldi arastir arastir İzmir gerçekten pahali ayrica iyice isi iyice ticarete dokmusler insanlarin hassas noktasi ya nasilsa...bastan beri özel muayeneye gidiyorum ama simdi öneri uzerine baska bir doktora gidicem ozeline yine alsancakta bakalm sonra da netlestiricem artik bi daha da kurcalamiycam dogumu da çınarlı da düşünüyorum zaten en az olumsuz yorumun orda olduğunu düşünüyorum bütün imkanlarda mevcut yenidogan konusunda
BirVeraAnnesi35 Rmyssucu özellerde pek uygun hastane bulmak zor canım Egepol e gidiyorum ben çokta memnunum ama muayene ücreti 105 doğum 3100
Pilatescadisi Rmyssucu kesinlikle hayat Hastanesi canım muayene 69 tl Doğum 2000 tl ve Murat bey şahane bir doktor😇